Djur, vin och ännu mer moster

Vad jag har gjort sedan senast enligt mina mobilbilder.
 
Min bättre halva har diskat (dvs hon på bilden)
 
 
 
Medan min syster födde barn förra veckan så badade jag. Bilden är tagen 39 min innan min systerdotter föddes.
 
 
Jag och Klara har tränat Rallylydnad. Jag lyckats lära ledaren något! När man gör skylten 8an så kan man gå in på den ifrån olika håll bereonde ifrån vilket håll man ska avsluta på. Jag berättade att man går in i den riktiningen man ska komma ut ifrån sedan. Något de flesta stackarna har grubblat om.
 
Sedan ska jag skryta om min hund också. Hon älskar ju att hoppa men innan hindret var det spring och vi är inte så bra på att springa. Men den kvällen så var hon så fokuserad på mig att hon missade hindret! jag blev något snopen.
 
 
Jag har inte träffat bebis än men har fått träffa nyblivna storebrodern.
 
 
Sedan har jag varit på AW med ridklubben. Det var länge sedan jag sminkade mig hemma med ögonskugga och allt. Det var riktigt roligt!
 
Vi åt på ströget och deras fläsksnitzel var enorm! Hade räckt till två personer.
 
 
Hela flocken hemma i soffan. Tog mest bilden för at vi var mysiga.
 
 
Sedan har jag analyserat mina selfies. Jag tar nästan alltid bilder med pupilerna och allt på sidan. Nästan alltid samma sida.
 
 
Sedan har jag ritat en bana till veckans rallyträning. Syns kanske inte så bra på bilden men kanske lika bra det för det ser rätt rörigt ut men jag har koll!
 
 
 
1 FSHD Daniel:

skriven

Hej,
Gud vad jag skrattade när jag såg den första bilden på katten. Katter är underbara! Jag och min sambo har också en katt, som likt din verkar göra lite som den vill :) Underbara djur!

Kommentera här: