Kattjakt och vinterbad

Idag har jag varit produktiv!
 
Jag och min syster har spelat bästa spelet någonsin på snapchat. Det går ut på att vi öppnar en låda. Sedan är det nästas tur. I varje låda så kan det finnas en katt. Den som hittar två katter förlorar.
 
Men jag förstår inte hur det kan vara en nackdel att hitta en katt så jag anser att den som hittar två katter vinner. Det är skitbra. Så när man vinner enligt mig så vinner man (alltid trevligt att vinna). När man förlorar enligt mig så säger appen att man vunnit. Det är trevligt att bli kallad vinnare när man förlorat.
 
Bästa spelet någonsin!
 
 
Jag har faktiskt varit produktiv på riktigt idag men det är skittrist att skriva om. Så vi går vidare till nästa. 
 
Michaela har pratat om att hon vill börja vinterbada. Jag godkände den ideen efter att vi badat i somras och det var skönt i vattnet. Så idag körde vi igång. Ju närmare sjön man kom dessu mer frös man.
 
Första bilden är tagen strax efter jag mumlat "det här måste vara din sämsta ide någonsin".  Som tur var så hörde hon inte det (jag vet att hon inte hörde det för hon sa något om "jag låtsas att jag inte hörde det"
 
 
 
Först den galna av oss. Jag föreslog att hon kunde kissa i vattnet innan jag klev i. Osäker på om hon gjorde det. Det här är andra gången jag velat ha någons kiss på mig. Förra gången var förra hösten när jag gick barfota i foppatofflor och frös om fötterna och tänkte när klara kissade att det hade varit skönt att få det på fötterna.
 
 
Jag kan också ha sagt tidigare att jag bara tänker bada om jag får ta selfie i vattnet.
 
 
Att doppa axlarna gick lättare än vad jag trott. Kanske för att det inte ens fanns på kartan att njuta. 
 
När jag kom hem så berättade jag för min styvfar att vi vinterbadat. Han protestera och sa att så kallt var det inte. Men det kan jag säga att det var. Såklart att det hade kunnat vara kallare men vattnet gav ändå den speciella stress effekten man vill uppnå.
 
Något crazy eyes.
 
 
Efter att ha tagit mina bilder så klev jag upp!
 
 
Sedan badade jag lite till på barnens sida av bryggan. Det var kallt där men inte lika kallt. Då var det nästan skönt och det kändes bättre att kunna stå på knä i vattnet så det täckte axlar.
 
Sedan upp för att ta på sig varma kläder. Jag var smart som hade med mig tjocka strumpor.
 
 
Vi avslutade med något vettigare. Latte och bulle.
 
 
Nu kan jag med gott samvete stryka över punkten "kallbadat" på min 31 saker innan 31 lista. 

Kommentera här: