Vinterbad del två

I måndags var det dags att vinterbada igen men jag hann i ca 20 timmar fundera på varför min vän ville mörda mig.
 
 
Föredelserna var att ta med sig tjocka strumpor, smörja in hela kroppen med bodyb butter samt ta på sig blått läppstift. Det sistnämda är hemligheten med allt.
 
 
På bilden ser vi när Michaela fotar en trollslända. Den jäveln (trollsländan, inte Michaela) begick sexuellt övergrepp på mig efter att jag hade badat. Den satte sig över "mellan mina bröst" först för att sedan sätta sig på mitt ena bröst (på baddräkten). Lite senare när galningen kommit upp ur vattnet (Michaela, ej trollsländan) så satte sig jäveln (trollsländan, ej Michaela) sig i mitt ansikte!! Jag är ingen skrikare men där var det nära.
 
 
 
Det heter ju damerna först och Michaela är faktiskt 16 månader äldre än mig så hon fick börja. Den galningen var i vattnet i 20 min!! Jag har bildbevis vars tidtagning säger det. Hon var röd när hon kom upp.
 
 
 
 
Nu var det några dagar sedan och man glömmer fort hur kallt det var. Men det var riktigt kallt om fötterna och händerna. Det sistnämda var värst, jag var tvungen att ha dem över vatten ytan.
 
På första bilden är tagen när jag jag precis satt mig på knä i vattnet. Typ där någonstans hade jag bestämt mig för att det här var årets sista dopp.
 
 
Jag tror jag var i vattnet ungefär 8 min (enligt bilderna). Jag tog det sakta och försiktigt och jag doppade axlarna precis innan jag gick upp. Trots att det är kallt så är det en sååå häftig känsla att känna det kalla vattnet mot ens kropp.
 
Närkontakt är skönt men Michaelas hand på min axel på den bilden var inte skön!
 
 
 
Man är helt klart helt dum i huvudet. Så fort man varit uppe en stund så vill man göra om det. I bakgrunden så ser vi galningen fortsätta simma omkring.
 
 
Sedan ville jag ta en selfie när jag satt på bryggan. Då kändes vattnet inte så kallt längre även om det ändå kändes kallt.
 
 
 
Avslutat med att visa mutan för att få oss att bada.
 
 

Kommentera här: