Dans, djurvideor och lögner

Men Sabina, hur går det med dansutmaningen? Jo tack Sabina som frågar. Den går bra. Jag har dansat fyra låtar fyra dagar i rad nu.
 
Vissa låtar är mer givande än andra. Men jag längtar faktiskt varje dag. Fyra låtars regeln är mycket vettigare än 12 min regeln. För om jag hade bestämt mig för att dansa i 12 så hade jag garanterat ledsnat typ direkt.
 
Ikväll har jag dansat vals med ungkatten. Eller ja.. jag vet inte hur man dansar vals men det är ingen som ser det så därför kan ingen säga att jag inte dansar vals.
 
 
Bjuder på denna bilden också. Hon håller sig i mitt ansikte. Typ.
 
 
Annars har jag inte fotat en enda bild idag!
 
Idag har jag spenderat lite tid med systersonen.Dock inte som jourhavandebarnvakt. Han är en skvallerbytta. I ondags när jag hade jour så fick han se på djurvideor på youtube.Det förmedlade han till mamma att han ville se på idag. Skvallrar och skvallrar... mina djurvideor var ingen negativt men det var ändå skvaller. 
 
Jag har också badat idag samt funderat på när jag ljög senast. Det var lurigt för jag minns inte alls. Jag har en teori om när det var men det borde ha hänt mer nyligen. 
 
Nä nu ska jag sluta skriva om ingenting och önskar er en godnatt. 

Kommentera här: