Dörrar som rör sig och skrik

Jag har skrivit om mina sömnparalyser som inte är riktiga sömnparalyser eftersom jag kan röra mig. Utan det är tack och lov bara hallucinationerna jag upplever.
 
Jag har tre tydliga minnen ifrån när det har hänt (tack och lov länge sedan nu. Men i ett gamalt blogginlägg så skrev jag om en gång när jag vaknade mitt i natten och såg någon växt i taket/påväggen som sedan helt plöstsligt försvann. Så med andra ord så har jag nog varit med om det många gånger.
 
Men nu vill jag inte prata om det förflutna utan om nutid. Numera händer det varannan/ var tredje natt när jag ska somna att jag hör något ljud. I ögonblicket då jag håller på att somna. Oftast så är det ett skrik. Oftast rätt lågt men någon gång så har det varit rätt högt.  Men det nya är att jag vid två tillfällen hört en dörr röra sig.
 
 
Är det inte katterna undrar ni? Nej det är inte katterna. De låter inte så och jag har heller ingen dörr som låter som den jag hör. Grannarna då undrar ni säkert också? Men NEJ har jag ju sagt. Det är inte grannarna. Jag är 100 % säker på att det är min hjärna som är sjuk i huvudet.  Eftersom jag nästan somnat när det händer så upplever jag inte det som något läskigt. Jag är såpass avslappnad MEN det är sjukt störande att bli störd när man nästan somnat. 
 
 
Men i vaket tillstånd känns det där med dörrar läskigt. För jag tycker det låter rimligt att man i det läget har kontakt med andra dimensioner/pararella universum. Så att släppa in eller ut något låter inte bra. Så jag tror också att det är fullt rimligt att de demoner jag sett vid mina hallucinationer säkert kan finnas omkring oss ständigt utan att vi ser det. MEN det man inte vet har man inte ont av.
 
 
 
 OBS! Jag är inte galen.

Kommentera här: