Drakdansen borde bli en bok

Det är tydligen inte lätt att vara småbarnsförälder så min syster har tur att hon har mig som syster.
 
För ett tag sedan berättade Jenny att hon skulle börja testa en boklyssnar app. Hon hade en gratis månad och det fanns en bok hon ville lyssna på.  Nu är hennes gratismånad slut och jag rådde henne att dela konto med mig om hon vill fortsätta lyssna.
 
Det ville hon och så fort hon hackat sig in på min konto (jag hade några lösenord hon fick testa) så berättade hon besviket att boken "drakdansen" inte fanns på bookbeat och att hon hade två timmar kvar att lyssna.. Öh... Konstigt tänkte jag för "drakdansen" var den boken hon skaffade det andra kontot för och då hade jag även kollat om den fanns på bookbeat. Så jag testade att söka jag också men jag hittade ingen drakdans. Jag testade att googla men jag fick bara upp bolibompadraken som hennes son dansar till. 
 
 
DJÄVULSDANSEN!!! inte drakdansen.
 
 
Jag kom alltså på vad boken hette på riktigt och Jenny hittade den så nu kan hon lyssna klart på den. Men tror ni hon började lyssna på den? Näää.. Hon lyssnar istället på Therese Lindgrens veganbok. Den boken har jag som riktig bok som Jenny till och med lånad. Samtidigt så finns det en bok i min bokhylla som är Jennys som jag inte läst än.. Ja.. Allt mitt är hennes och allt hennes är mitt.
 
 
Det var alltså det vi sysslade med igår.  Idag har jag passat hennes dotter i knappt två timmar. Det var SÅÅÅ ansträngande.
 
Hon satt snällt i sofffan och lekte med hennes leksaker medans jag tittade på min serier. Sedan satt vi på golvet medans hon tittade medan jag lekte med klossar.  

Kommentera här: