Först sur, sedan bra för att sedan bli sur igen.

Jag känner mig på ett förskräckligt dåligt humör. Utan någon direkt anledning.
 
 
Dagen började med att jag vaknade på fel sida. Jag hade verkligen ingen lust att kliva upp idag. Så jag bestämde mig för att vänta på att kliva upp tills jag hade positiv inställning till dagen. Tog en stund men sedan gick det nästan. Iallafall så trodde jag nästan på det själv. Men bara nästan. Allra helst hade jag velat somna om men det gick inte.
 
 
Efter att ha varit vaken en stund så blev dagen bra trots allt. Jennys barn var hos mamma. Idag var jag bara stand in barnvakt. Mamma som höll i Thea bad om en paus en stund och givetvis så fick hon det. Men jag var så tråkigt så Thea somnade direkt och sov i en halvtimme. 
 
 
Jag har dansat varje dag sedan jag började med det men ikväll var det motigt så jag bestämde mig för att bara göra två låtar och när man väl kom igång så var det inte så jobbigt. Men jag avbröt ändå där jag bestämt mig för att bryta. 
 
 
En annan sak. Igår började jag med antidepp. Det kan vara orsaken till varför jag är sur för stunden.  Jag fick dem utskrivna för ett halvår sedan. Jag vill både ge dem en chans samtidigt som jag inte känner för det alls. Det är extremt mycket biverkningar.
 
Jag vet många som medicinen hjälper men jag har ju fel inställning när jag tror att de inte kommer hjälpa men att jag istället ska få varenda biverkning som finns.  Vi får se hur länge jag pallar att ta dem. Eftersom jag är rädd för att må illa så tar jag dem på kvällen. Så piller två är svald. 

Kommentera här: