Hellre ångest än orgasmbrist

Idag har det varit barnvakt jour igen. 
 
Bäst resultat får vi när vi är fyra personer som gör samma jobb som Jenny gör ensam. Min syster är alltså magiskt. Förra veckan var jag och mamma mestadels ensamma med barnen. Vi alla var helt slut sen på kvällen. 
 
Jenny tränar två dagar i veckan och det unnar vi henne så vi passar barn. Jenny brukar skicka ett "hur går det meddelande" medan hon är borta. För några veckor sedan så fick jag, mamma och Ida var sitt sådant meddelande. Jag fick beröm för att jag var den som hade svarat mest detaljerat (typ " ja det går bra. Hon vaknade nyss, hon sov i 20 min") medan de andra två hade mest svarat att det gick bra. 
 
Den kommentaren har bidragit till presentationsångest.  Numera svarar jag alltid mer än "ja det går bra". Det lönade sig tydligen för idag var jag den enda som fick frågan. Jenny, skulle jag inte svara någon gång så beror det nog på att jag och Thea är långt bort ifrån mobilen och det är säkert desamma som att det går bra.  Jag kan inte tänka mig att det inte skulle gå bra medan jag har Thea, det enda skulle vara om jag blivit helt slut. 
 
 
Annars då?
 
Jag fortsätter min dansutmaning. Men jag är fortfarande bara nere på två låtar. Hellre det så det blir av. Jag älskar det fortfarande. Katterna tycker inte längre att jag är dum i huvudet. Snarare tvärt om. De blir lite busiga och är väldigt nyfikna på mina händer. Så min dans innebär att jag klappar dem ständigt. 
 
Hur går det med antideppen då? Ööööhh... ja...  Jag tappade motivation till att ta dem när orgasmen försvann. Livet är allt för eländigt för att man ska leva ett liv utan att kunna få orgasm. Jag är alltså tok för mentalt instabil för att ta antidepp. Jag hade liknande problem för några år sedan när jag åt en annan sort (den åt jag i ett halvår!). Sedan har jag ätit en sort som inte påverkade alls men den mådde jag väldigt illa av och vågar inte prova igen i dagsläget..
 
 
Obs.. ALLA får inte den biverkningen och många tycker ändå det är värt det. Men jag gav upp efter två dagar. Jo jag är ev. lite dum i huvudet.  Men jag blev ledsen och frustrerad. 

Kommentera här: