Min livs kärlek, vinet

Jag är sååå mätt.
 
Idag är det alla hjärtansdag. Alltså.. man måste inte fira den med någon men jag stör mig ändå på människor som säger att dagen kan vara "som en valig fredag". Så är det med flera högtider och jag förstår om många tycker är jobbigt att inte kan fira som normen säger MEN jag tycker ändå att man kan ta dagen att göra till sin egen. Dvs. fira med sig själv och något man tycker är mysigt att göra ensam. Sedan vet jag att det inte är så lätt men men..
 
 
Idag så har det även varit strömavbrott. När sådant händer på dagtid så är det lurigt, man vet inte om det är ens hem det är fel på elller strömmen i allmänhets fel. Jag hade tänkt duscha när jag upptäckte att lampan på toaletten inte lös. Nähä, vad skönt. Då slipper jag duscha tänkte jag. Men strax efter så var strömen igång igen så det blev duschat ändå.
 
 
Ren och fräch så gick jag till mamma. Där väntade fin middag. Det är deras bröllopsdag.  Men innan maten så dracks det vin.
 
Jag citerar mig själv ifrån tidigare den dagen "det är rätt jobbigt att vara berusad". Men efter två glasvin så var berusningen det bästa som någonsin funnits. Allt kändes fantastiskt. 
 
Dock nu när jag nästan är nykter igen så håller jag med mitt första jag. Fin middag var det. Vi åt i rätt tid. Dvs när man är lagom berusad och jätte hungrig. Allt smakade fantastiskt gott.
 
 
Jag ÄLSKAR verkligen rödvinssås. Jag har inte ätit det så många gånger i mitt liv. Det känns hemskt. Önskade jag var hungrig nu så jag kunde äta måltiden igen.
 
Men nu är jag så mätt så att jag hade velat lägga mig i ett dike. Vi får se om jag orkar dansa något ikväll. 

Kommentera här: