sovvakt och snöängel

Såååå sjukt mycket snö det har kommit idag. Jag hade vaknat upp till ett liv i chock om Jenny inte hade skvallrat igår om att det skulle komma snö. Vi börjar med gårdagen. Det var en perfekt vårdag.
 
Jenny och barnen satt i soffan. Jag bad Tim titta in i kameran och det gjorde han snällt, jag är så stolt över honom.
 
 
Sedan var det barnvakt jour. Det gick skitbra. Barnen var upptagna med en annan vuxen så jag bestämde mig för att vila/sova lite.  Det gick rätt bra tills Tim väckte eller "väckte" mig. Två gånger. Sedan klättrade han upp på mig. Två min senare sov han men inte jag.
 
 
När Jenny kom hem så hade hon köpt med mcdonalds. Jag fick äntligen testa crispy cheese. Alltså.. Själva ostburgaren var väl bra men som hamburgaren som helhet var en sorglig varelse. Så sjukt dålig. Då tog jag bara bort tomat.. 
 
Just nu finns det två specialburgare med crispy cheese.. Jag hoppas de är bättre. Det störde mig att osten var fyrkantig medan brödet var runt. Osten stack ut ifrån burgaren.. Inte ok.
 
Men nu pratar vi om idag.
 
 
Klara var väldigt nöjd med snön. Hon rullade sig hundra gånger. MINST.
 
 
Påväg hem ifrån mamma så bar Klara med sig ett tuggben. 
 
Oftast så brukar hon tugga på ett ben när jag vill gå hem. Då säger jag åt henne att hon gärna får ta med sig benet hem, men då får hon bära det själv.  Men ikväll så vaktade hon mig eftersom hon anade att vi skulle gå hem. Medan jag kissade innan utgång så hade hon hittat ett tuggben. Så fort hon såg mig så sa hon till mig "nu ska vi gå hem!".
 
Hon tyckte jag var jätte långsam medan jag tog på mig ytterklädderna. Sedan gick hon målmedvetet hem.  Hela promenaden hade sträckt koppel. Jag vet knappt om man kan säga att hon drog, hon gav efter varje gång kopplet tog emot. Men som den elaka matte jag är så gjorde jag en snöängel.
 
 
Men hem kom vi så hon äntligen fick tugga upp sitt tuggben.

Kommentera här: