Granen, hysskatter och skendräktighet.

Här kommer lite vardagligt.
 
1. Klara är skendräktig. Så häromdagen när jag skulle gå hem ifrån mamma så tog jag vägen förbi tvättstugan. Det beslutet tyckte Klara var jätte dumt. Hon ville inte alls till tvättstugan (vilket hon brukar vilja) utan hon ville upp till sina bebisar! Jag tror inte det är katterna som är bebisarna utan de osynliga i sängen.
 
2.  Häromnatten när jag skulle sova så hör jag en duns. Jag går upp för att kolla och jag möts av två oskyldiga katter som småtravar mot mig. Jag vet inte vad de gjorde men jag är rätt säker på att de båda kände sig skyldiga.
 
3. Jag hittade en tygsko i en väska i klädkammaren. Den skon lade jag i hallen. Men någon annan la den skon mycket längre bort i hallen.
 
4. Jag har ett svagt minne av att jag skällde på Klara i natt. Hon bökade runt och skulle bädda i sängen. Jag kan ha rytit till att "nu får du lägga av".
 
5. Eftersom jag antar att ni undrar hur det gått med min adventljustake så kan jag berätta att den har överlevt vintern.Katterna har bara vält ner den en gång. Det var efter knutdagen. Dvs när man enligt norm ska ta bort den. Det är oftast då de brukar göra sönder den. Men i år överlevde den och är bortagen.
 
6. Granen och resten av pyntet ska vara kvar hela januari!! Så det så. Men jag är rätt trött på granen nu. Men det är dock inte pepsi. 
 
 

Kommentera här: