Hejdå 2019 och hej 2020

ÄNTLIGEN så lever jag på 20 talet!! Jag har längtat!
 
Årets första blogginlägg blir ett långt om nyår!!
 
 
17:12 
Jag har precis sminkat mig, klätt mig i underkläder och bestämt mig för att jag inte orkar locka håret.
 
 
17:19
Kläder och öron på! Glömde att nämna på tidigare bild. Som ni ser så färgade jag håret kvällen innan nyår. ÄLSKAR! BTW bilden på väggen i bakgrunden som har blå ram. Den är tagen 2010.
 
 
 
17:26:
Att sminka sig inför nyår är inte alls lika mysigt som inför julafton. Nyår kändes mer stressigt. Iallfall så var min plan att hälla glitter i håret. Det gick sådär måste jag erkänna. Men jag gillar att jag typ har glitter överallt på golvet i min lägenhet.
 
 
 
 
17:32
Årets sista promenad!!! 
 
 
 
18:10
Bättre bild på sminket och årets sista glasvin!!! Haha näää. Nu ljög jag. Tror jag drack två glas vin till efter det som syndes på bilden.
 
 
18:46:
Jag minns inte varför jag tog denna bilden. Det är min morfar och kusin. De fick inte plats vid fin bordet så de åt i soffan.

 
18:49:
Ida krävde förrätt så här har vi förätten. Jätte god med tanke på att jag fick en av tre speciallare. Jenny som åt båda hälsar att speciallaren (dvs utan lök) var godast. 

 
19:01:
Innan förätten så tittade jag på en serie. När jag sedan gick för att att äta så bytte jag program och eftersom iallafall morfar har dålig smak så valde jag pippi till honom och kusinen. Morfar gillade nog att se på pippi även om han inte skulle erkänna det.

 
19:06:
Då var det dags för mat!! Stämningen blir något stel när man råkar säga att två av maträtterna innehåller gift (vitlök och ost)

 
19:09:
Maten var sååå god. Speciellt rödvinssåsen. Jag har inte ätit rödvinssås speciellt många gånger i mitt liv. Det är sorgligt.

 
 
19:22:
Tvingade kusinen att vara med på selfie. Nu kanske jag får skäll av hans mamma men jag kan ev. ha låtit honom smaka på mitt vin.  Det här är nog första gången jag bjuder en minderåring på alkohol.  Han hälsade efteråt att det inte smakade så illa som han trodde att det skulle göra. Tror dock han var rätt artig dock.  Kommer mest troligen krävas fler smakprov innan han tycker det är gott och då är han nog mest troligt över 18.

 
19:30:
Bara för att jag är snygg.
 
 
20:45: 
Dags för efterätt!! Jag kan ev. ha gått före i kön men det sa jag högt. Fick inte skäll.

 
20:48:
Kladdkaka, grädde och jordgubbar. De utan smaklökar (bland annat Ida) hade hallon till också.
 
 
22:11:
Nu var det någon utanför som smällde raketer. Tim tyckte det var spännande. Jag också men hann inte fota men det var lika bra det. Hade nog inte synts ändå. Hundarna skällde lite men var inte rädda.
 
22:19:
Det här var första nyåren jag spenderar med Klara! Brukar åka bort innan midsnatt. Det känds både bra och konstigt. Men Klara fyller 5 år i februari så det kändes som det var dags att fira något nyår med henne. Typ här så kom jag på att jag kanske borde ha gjort collage till det här inlägget.
 
 
23:04
Jennys plan inför kvällen var att spela massa spel. Men vi spelade inte ett enda! Hon och Ida var ute och rände. Ida övningskörde och var chaufför år några kompisar. Sedan åkte de och hämtade Jontahan. Mamma som varit utan sin "mössa" höll på att få på sig den nu så jag hade Tim jouren. 
 
Då satte vi ihop med bilbana. När vi behövde en bit till så lyckades jag förmedla till Tim att han skulle hämta en bit till. När han hämtade en bit som inte passade så lyckades jag få honom att hämta en annan bit. Jag är imponerad över att det gick! Obs. Inte imponerad över att Tim lydde mig utanför att jag lyckades förmedla informationen.
 
 
23:08:
Han föreslog att vi skulle sitta vid datorn och titta på youtube. Han är väl uppfostrad och stället snällt upp på selfies.
 
 
23:18
Trött kille tittar på nicke nyfiken. Hade jag varit smart så hade jag gett honom hans flaska med saft. Då hade han kanske somnat men jag var inte smart.

 
23:45:
Årets sista selfie! På riktigt årets sista. Årets sista bild till och med. Tog en serie med fem selfies. Har en annan jag gillade bättre men det här var årets sista så jag fuskar inte. I bakgrunden så är Emil i lönneberga på. Btw. HÄR ser vi årets sista vin och typ årets första vin. Eller iallfall rödvin.
 
 
00:00:
Gott nytt år!! Årets första bild! Fuskar inte. 
 
 
00:00
Årets första selfie. Önskade att jag fuskat.

 
00:01:
Hade hellre velat att denna var årets första selfie. Jag snålar inte på bilderna i det här inlägget... Ser ni nagellacket? Det kan vi tacka Ida för. Jag glömde att måla naglarna innan jag gick hemifrån. Så jag gjorde det enda jag kunde göra. Bad Ida hämta något glittrigt. Det gjorde hon samt att hon hade med sig ett silverfärgat.

 
00:01:
Tvingade Jenny att vara med på en selfie så min nyår såg lite social 
 
00:13:
Jag är så tacksam över min hund. Trots att rakter skjuter utanför så låg hon bara snällt i soffan.  Rädda djur på nyår är inte roligt. Sista nyåret med Ella så satt jag på golvet i badrummet med Ella som var rädd.

 
00:30:
Jag fortsatte att kämpa på med att få till en bra "årters första selfie". Dvs om jag skulle ljuga.
 
 
 
01:12:
Jag och Klara gick hem. Jag hoppades att de skjutit klart. Även om Klara inte är rädd just nu så finns risken att hon blir om hon är ute medans det smäller. Vet för några år sedan så smällde det när vi var ute men Klara såg aldrig smällarna på himmlen utan hörde bara ljudet och det reagerade hon inte på. Tillbaka till nutid. Jag tyckte mig höra två smällar när vi gick hem men Klara reagerade inte alls men jag hoppade till på den andra.
 
 
Väl hemma så mötte vi två glada katter som jag aldrig firat nyår ihop med så om de har varit rädda vet jag inte men de var som sagt glada när jag kom hem. Båda mötte mig i dörren. Men jag hade ALLA lampor i lägenheten tända och dörren till klädkammaren öppet ifall de skulle bli rädda. Men jag tror att de var hyfsat lugna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: