Hemsk dusch och paketspel

Nu ska vi prata om paketspelet som jag var på för en vecka sedan.
 
Men först så ska vi prata om självkänsloövningen jag håller på. Jag har hållit på knappt en vecka jag och känner att det ger resultat. Jag vet egentligen inte om självkänslan hunnit bli bättre men jag är numera en så mycket mer gladare person. Jag tror att den hittils har hjälp det yttersta lagret i mig men att jag behöver komma in lite djupare.  Men det är helt fantastiskt att vara gladare och lyckligare. Men nackdelen med det är att det är svårare att komma ihåg att skriva övningen.. Det var nog därför jag slutade senast med den. Men jag ska försöka att köra på.
 
Men det är helt fantastiskt att skriva i en bok där man kan skryta över "smågrejer". Igår skrev jag att jag förtjänade en medalj tack vare att jag duschade. Men det var ingen bra duschtillfälle. Jag var trött och frusen så vattnet kändes mest blött, äckligt och allmänt obekvämt. Det är konstigt det där, ibland är duscha hur skönt som helst. 
 
Men att vara glad och lycklig är faktiskt svårare än vad man kan tro. Det är hur det än låter en läskig känsla. 
 
 
Till paketspelet. Först så bjöds vi på bubbel i Catharinas nya champagneglas. Om hon fick dem när hon fyllde år eller i julklapp vet jag icke.
 
Men det är en häst på dem. Dålig bild men jag tror man ser? Iallafall typ lite. TYP.
 
 
Sedan åt vi smörgåsbuffe med baguetter. Jag har ingen bild men det var jätte gott.
 
Sedan blandade Martina en drink gjord av prosecco, bubbelvatten och aperol. Super gott! Trots att det var lite beskt. Men Martina är en klok kvinna och hade mer vin i än vad man skulle.
 
 
Till dagens ära så hade jag glittersminkning på ögonen men det syns dock inte på bilden.  Men jag orkade inte sminka resten av ansiktet. Det kanske syns. Men skitsak samma. Total onödig information men jag vill mest skriva något innan jag lägger till ännu en selfie. 
 
Men jag glömde att fota en "fylleselfie" på catharinas toa den kvällen. Jag gick inte på toa en enda gång, det kan vara förklaringen. 
 
 
Sedan började paketspelet. Vi hade två tärningar och för varje etta och sexa så fick man ta paket. I första omgången så hatade tärningarna mig. De hade en pervers önskan om att 3 och 4 skulle vara det magiska siffrorna.  Jag fick bara ett pake i första omgången. 
 
Sedan när andra omgången startade och när det gällde på liv och död. Då var ettorna och sexorna mer benägna att delta.
 
 
 
I mitt sista slag innan jag tiden var ute så lyckades jag fånga det tredje paketet jag vann. Så jag slutade alltså på tre paket. Det är typ nästan rekord! Tärningarna brukar HATA mig mot slutet. 
 
Jag har inte fotat innehållet på mina paket och jag tänker faktiskt inte göra det heller. Så ni får en beskrivning istället.
 
1. Jag fick fot.... öh vad heter det. Ni vet en sådan där fotpeelinggrej. Man stoppar fötterna i en påse och efter 4-7 dagar eller något (jag minns inte) så börjar gammal hud lossna. Det är skithäftigt. Jag hade på mig dem i förrgår kväll. Denna gången ska jag försöka hålla mig och inte försöka dra av något förens de lossnar själv. Jag längtar!!!
 
2. Jag fick en grön filt. Inte en fleecefilt utan en filt. Mörkgrön och jättefin. Den kommer jag och katterna att älska. Samt Klara.
 
3. Jag fick strumpor. Två pack. Jag har på mig ena paret nu. De är jätte fina . De är svara med glittriga blommor. Sedan fick jag även en niveakräm. Till kroppen tror jag. 
 
 
Även om jag ÄLSKADE innehållet i alla paketen så var min favorit ändå det gröna presentsnöret på ena paketet. Givetvis så är snöret ifrån inslagningsdrottningen Michaela. Ni ska se hur det ser ut hemma hos henne.. I Angelicas gamla rum som inte används till något speciellt så har Michaela MÄNGDER med inslagspapper. 
 
 
Jag har ALDRIG sett så mycket inslagspapper någonstans. Inte ens i butik. Michaela är grym på att slå in paket. Det vore värt att betala henne för att slå in saker för att jag HATAR det.
 
 
Om ni för protokoll så drack jag en till aperol drink samt ett till glas bubbel till maten (som inte finns med på bilden)
 
Sedan var det dags för kaffe och kaka. Catharina spetsa mitt kaffe (efter att ha frågat) med mandel baileys och grädde på det. SÅ SJUKT gott! Sedan hade hennes son bakat en kaka. Någon form av kladdkaka. Vad vet jag inte. men någon kolaaktig smak och kokos tror jag. Gott var det.
 
 
 
Vi avslutar med en toaslefie ifrån mammas toalett. Jag vill ju ha ännu en bild på presentsnöret i håret. Det är SÅ typiskt mig att ha skumma saker i håret.
 
Men vet ni vad. Livet blir roligare då. Teresias snart fyraåriga dotter tyckte jag var jätte fin. Även de vuxna tyckte det men visade det inte lika tydligt.
 
 
 
 

Kommentera här: