Nej min!

Jag vet inte om jag är lätt road men jag har skrattat länge åt det här så jag tänker blogga om det.
 
Jenny är sjuk och är inte vid hennes sinnesfulla tillstånd. Men två barn ska ha frukost. 4 månaders Thea ska ha gröt och två åriga Tim ska ha yoghurt och flingor.
 
Jenny skickade ett meddelande med texten: 
 
"Trött i huvudet. Försöker mata Thea med Tims flingor och yoghurt. Tur att Tim sitter brevid och säger "NEEEJ!!! MIIIIN!!!!".  Jag fattade verkligen inte varför Thea inte gapade"
 
Jag har kryddat meddelandet lite.  Jenny kan typ ha skrivit att Tim sa "nej min".  Men jag kan se händelsen framför mig så det har jag skrattat åt en stund. Sedan på bilden så ser vi två barn. En något missnöjd och en nöjd.  Eller föresten. Jag kan ju visa bilden!
 
 
Nu har jag det här minnet sparat för alltid.
 
Jenny fortsätter att göra om samma misstag men kommer på sig själv. Jag säger att det är synd om Tim men Jenny säger att det hade varit mer synd om Tim om hon råkat mata honom med Theas gröt. Jenny påstor senare att hon "testat" att ge Tim Theas gröt. Men han hade svarat "Nej, inte smaka"
 
Det är bra med snapchat. Då får man följa med trots att man inte är med. I skrivande stund så är pepsi med och skriver. Hon tittar nyfiket på datorn och försöker trycka på knappat. Jag har suddat ut några siffor. Pågrund av att jag är tråkig. Men vart var jag? Jo att genom snapchat så får man följa med, Mamma sa likadant när vi var i Danmark i somras och hon var på sjukhus. Hon fick ständigt bilder av mig och Jenny ifrån vår resa så hon kände att det var som om hon var med. 
 
Nu ska jag fortsätta skratta åt att stackars Tim plågas vid frukosten.

Kommentera här: