Vill dricka och äta allt i guld

För exakt en vecka så vaknade jag rätt sent och hade ett oläst meddelande där Michaela undrade om jag ville dricka drinkar i kväll.
 
Det ville jag. 
 
Det var då jag hade den hemska duschen som jag redan bloggat om. Duschen som var blöt och äcklig. Jag hade egentligen tänkt duscha den kvällen (innan läggdags) men det var bara att skjuta fram det.
 
Några timmar senare:
 
 
Det har alltid varit Michaela som bestämt drinkar. Eller ja hon har visat förslag och rådfrågat. I höstas tänkte jag hjälpa henne i bördan.
 
Efter att ha letat höstdrinkar och inte hittat något spännande vi inte hade druckit så berättade jag att jag numera googlade efter rosa drinkar. Jag fick avslag på det för rosa drinkar går tydligen inte att dricka på hösten.. Öh, rosa bandet liksom! Så Michaela fick behålla titeln som drinkdrottningen även denna gången ett helt år senare.
 
Vi började med en fördrink. En helt vanlig flaska prosecco blandat med guldglitter. Det kan ha varit det vackraste jag någonsin druckit. Sedan drack vi äppel bellinis. Så sjukt gott. Sedan drack vi äppelpajdrinken som vi har druckit några gånger. Den blir bara godare och godare. Jag bidrog med att ha med mig fireball.
 
Sedan avslutade vi med storfavoriten kaffe karlsson. Det är otroligt att kaffe kan bli så gott.
 
 
Vi har pratat ett tag om att vi ville spela uno.
 
När jag bodde på hotell i göteborg så fick jag ett uno spel. Eller ja.. Mitt spel heter sigge men man spelar det som ett uno spel. Det bidrog jag med. Samt att jag tog med mig min kortlek med sexställningar på. Angelica som också var med och Michaela tittade nogrannt igenom alla kort. 
 
Jag är alltså numera en människa som tydligen visar porr för folk.
 
Sedan fick jag julklappar. Ett fint armband och tre julgranskulor. Super fina! Men tveksamt till om jag kommer våga hänga upp dem i granen.  Min gran har ju vält fyra gånger denna omgång. Katterna är misstänkt för varsin gång, jag är misstänkt för en gång och ena katten är misstänkt för en andra vältning.. MEN det finns inga vittnen så ingen av oss är dömda och vi skyller på spöket. Det är bara Klara som inte är misstänkt.
 
 
Jag tog en selfie med oss alla tre men den visar jag inte. Sedan frågade Michaela om hon fick ta en bild på oss framför granen. Varken jag eller Angelica är fotoskygga.
 
 
Så drinkar, siggespel och julgransplundring.  Jag stal alla glittriga kulor. Men berätta inte det för Michaela. 
 

Kommentera här: