No more fuck to give

Idag har jag varit på äventyr!
 
Men vadå för äventyr undrar kanske du som läser det här.Hade du inte undrat så hade du inte läst. Men det är även väldigt troligt att du slutade läsa pågrund av att jag tydligen inte kommer till saken. 
 
För två veckor sedan, cirka så läste jag att Mia Skäringer show "no more fuck to give" skulle visas på bio två dagar i början av mars. Ena datumet var i söndags och andra datumet var idag. MEN det var bara några utvalda biografer som visade filmen. Jag tog del av infon dagen efter att biljetterna hade släppts. I göteborg så var det redan utsålt. Men hade jag haft is i magen så hade de säkert släppt någon mer föreställning.  Men jag hade ingen is i magen så jag gick vidare till jönköping. Där fanns det biljetter till alla föreställningarna. Eftersom jag tänkt åka tåg dit så ville jag inte se filmen får sent så jag eftersom jag fortfarande inte hade is i magen skyndade mig att boka en plats på 15:15 föreställningen på tisdagen (dvs idag). 
 
Eftersom jag som sagt inte hade is i magen så frågade jag inte någon om någon ville följa med.... Men nackdelen med att fråga någon är om alla någon säger nej så finns risken att det inte skulle blivit av och jag ville gärna se filmen.  Men det fanns gott om platser kvar... Med tanke på corona hjänspöken så har jag inte velat prata om mitt äventyr. Så jag åkte alltså ensam till Jönköping idag för att gå på bio. Det är nyttigt att göra saker ensam.
 
 
 
Så 13:16 så satt jag på ersättningsbussen mot Jönköping (det var tydligen banarbete mellan 9-14). Det gick två bussar till jönköping samtidigt. Den ena var en direktbuss och den andra stannade vid några hållplatser. Med tanke på att jag skulle till Jönköping och att direktbussen tog 30 min kortare tid så tog jag givetvis direktbussen.
 
Den snälla chauffören sa till alla som klev på att det var en direktbuss till jönköping.
 
 
14:10 så var jag framme i Jönköping. På vägen dit så hade jag upptäckt att vädret inte var på min sida!
 
Jag gick raka vägen i regnet till biografen. Medan jag gick så spelade jag pokemon. Tänk vad jag hade spelat om det hade varit fint väder. Det tog typ 5 min att gå så i ca 45 min satt jag och väntade innan jag gick in i salongen (som ni får se på första bilden i inlägget.
 
Alltså.. WOW! Det måste ha varit magiskt att sett showen live. Mia är fantastisk. Fördelen med bio var att man såg Mia bra och att man sparade pengar.. Gillar även Mias sångröst men bäst tycker jag om att lyssna på henne när hon pratar allvarligt. Att hon blandar in humor i sitt budskap är också bra. Hela Mia är fantastisk.
 
 
Efter föreställningen så gick jag till tåget. Fyra min innan tåget hem skulle gå så gick jag in genom dörrarna. Dvs jag hann precis och hade jag varit en stressad person som sprang så hade jag troligen sprungigt.
 
 
På tåget räknade jag ut att när jag kom hem så hade jag varit hemifrån i 6,5 timme! Ett tidskrävande projekt. Men helt klart värt det.
 
Trots regn.
 
 
 
 

Kommentera här: