Ikea och A6 i jönköping

Idag har jag varit i Jönköping och ikea!
 
Jag måste ha varit försäkrligt naiv. Jag trodde jag gillade ikea. Att det var roligt att handla där (så länge man inte har segisar som sällskap som ska titta på tråkiga saker) Men jag hade fel. Vet ni hur jobbigt det är när man ska köpa något man inte riktigt vet vad man ska ha? För många valmöjligheter.
 

Jag behövde någon förvarningsgrej att ha i köket. Jag har ett utrymme där som jag behövde fylla med något.
 
 
Med mig hem så blev det (ni får klicka på länkar)

¤ Antonius trådkorgar
¤ Hyllan hyllis (urlöjligt namn)
¤ Verktygsset (har velat ha hammare hur länge som helst)
¤ Pall
¤ Kudde
 
Vi åt även mat på Ikea. Jag fick en köttbulle för mycket. Jag berättade för mamma att när man äter köttbullar ute så gäller det att planera så potatisarna räcker till alla köttbullar. Då 3 köttbullar per potatis!
 
Sedan gick vi en snabbis på A6 center och jag råkade köpa:

¤ Svindyr choklad. Köpte den för den heter Cavalier och hade en häst på sig. 2 för 100 kr. Jag tror inte jag insåg hur dyra de var fören jag var i kassan. Även om jag läste skylten med "två för" väldigt noga. Tror det heter förnekelse. Hoppas den är god. Annars kanske man borde rama in pappret?
¤ Läpppenna ifrån Isadora (07 Coral Cocktail). Köpt på kick. Tjejerna i den butiken var inte lika översminkade som de var i en annan kick butik jag varit inne i (nämner inga namn). Varit sugen på sådan länge.
¤ Duschtvål ifrån the bodyshop (större förpackning än den jag länkade till)
¤ Wild argan oil. Varit sugen på den sen den kom för över ett halvår sedan. Ifrån tbs
¤ Dyrt spontantköp.. Schampo och Balsam ifrån matrix. Dessa två kostade ungefär lika mycket som ALLT jag köpte på Ikea. Men nu behöver jag aldrig  någonsin köpa schampo igen. Tilllägger att varje flaska innehåller en liter. Köpt inne på lyko. Mysig butik.
¤ Svindyrt citronvatten med kolsyra i. Jag var törstig och behövde bara något.Lipfinity läppar färg 335 just in love ifrån max factor.  Jag älskar verkligen den färgen.  jag har nämnt Lipfinity förrut och gör det igen. Det är den läppstift sak jag använt som verkligen sitter bäst. Det går att äta och dricka utan att färgen försvinner och håller nästan hur länge som helst.
 
Kan dock försvinna om man hånglar men läppstiftet färgar inte av sig på killen så det är kyssvänligt.
 
 
 
1 mikaela:

skriven

jag älskar ikea :D om man är barnfri alltså :a

Kommentera här: