Glossybox - Christmas countdown

I onsdags fick jag en riktigt spännande glossybox. En dag senare än Ida. Det går framåt.
 

 
 
Noabay - Calming facetoner 
Ansiktsvatten ifrån trevligt märke. Gillar. 200 ml för 145.
 
Make up store - eye pencil.
Jag tycker den var riktigt bra. Skulle kunna tänka mig att någon i framtiden köpa en i svart. Eller någon annan färg. Fick en röd/rosa. Kan vara snyggt men jag tycker det är lite svårt med röda färger kring ögonen. Men samtigt är det riktigt snyggt att ha en färgat eyeliner över fransraden. 140 kr.
 

Etre belle coametics- Golden skine caviar eye roll on
Roll-on ögonkräm. Kändes trevlig.  Inser mer att roll on nästan är ett måste för jag ska orka smörja in mig under ögonen.  15 ml för 395 kr så den var inte billig men den här kommer jag ha ett tag.

Lindex beauty- lipgloss.
Denna var jag minst nöjd med. Lindex låter billigt och jag är för gammal för att ha lindexsmink.  Sedan är jag inget fan av läppglans. Föredrar läppstift. Men denna var riktigt fin att ha överläppstiftet så jag är väldigt nöjd trots allt.  50 kr.
 
Maybeauty - the incredible face gel.
Jag hade inga direkt förväntingar. Denna ska ta bort döda hudceller. Jag var lite missnöjd över förpackningen då den kändes opraktiskt att använda flera gånger.  Jag började massera in i ansiktet och den gick verkligen in i huden direkt och jag tänkte att den är inte det minsta dryg. Jag fortsatte att massera in och det började dyka upp överblivna hudceller på huden.  Väldigt äckligt men sjukt bra produkt!  Extremt bra.  Kommer köpa igen.  6 stycken sådana förpackningar kostar 250 kr.
 
 
 
1 Frida:

skriven

Vilka fina saker :)

Kommentera här: