Rosor och vin

Jag har haft en riktig mysig födelsedag. Alla grattis hälsningar på facebook. Det är verkligen kärlek. Trodde inte jag skulle få så många i år. Trodde folk hade börjat sluta med det. Men det är en riktigt egoboost.
 
 
Idag har jag gjort i ording burpaket till hamstrar. Köper man en hamsterbur så får man med allt tillbehör som man behöver till hamster. Startkit typ.
 

Köp en hamster vett jag. Kommer in nya på fredag har jag hört.
 
Sedan åt jag luch med Catharina. jag fick rosor. Det var ingen god mat på ranten så vi åt på bredablick som är lite dyrare (100 kr, ranten kostar 89 kr).  Maten var god men det var lite stökig miljö. Mycket oväsen.
 
Ranten är helt klart bäst.

Maten vi åt idag:
Biff Stroganoff med creme fraiche och jasminris
Fisk och skaldjursgratäng med smak av Thailand. (Kokosmjölk, lime, chili, ingefära mm)
Chicken drumsticks
 Väldigt smidigt att bara kunna ta bussen som går en timme senare för att komma hem. Jag föll på grupptryck och drack kaffe även denna gången.
 
Sedan hem och mata Mini med hö. Glömde det i morse (hon hade lite kvar så hon klarade sig till jag kom hem).

Sedan gick jag tillbaka till mina föräldrar (mamma fattades dock eftersom hon jobbade). och åt grillad kyckling och drack vin.
 
 

Denna bilden är tagen i ett mörkt rum. Helt sjukt att mobilkameran lyckas reda ut det. Vinet var gott. De sista jag drack som 26 åring och det första jag drack som 27 åring i alkoholväg. OBS jag drack inte över tolvslaget.. Jag drack två glas vin i måndags.
 
1 mikaela:

skriven

<3 <3 <3 maten låter god!

Kommentera här: