Jag känner liv igen

Just nu känner jag mig faktiskt pepp inför nyår. För några timmar sedan fick jag en inbjudan till Michaela och Angelica. Det är perfekt. Jag började året med Mikaela och Sam och slutar året med Michaela och Angelica. Det tyder precis som jag trott att 2016 har varit vänskapens år. Det saknas dock lite Catharina men jag mellanlandade där på vinkväll i somras så det räknas nog.
 
På tal om vänskap. Frågan är hur jag ska välja kurser i skolan i vår. En trevlig tjej ifrån svenskan kommer läsa svenska igen precis som jag. Sedan väljer jag mellan matte och samhällskunskap. Den tjejen kommer läsa matte så det vore roligt att ha fler lektioner ihop med henne. Så rent socialt så vore det bästa valet. Annars finns det fördelar med båda ämnena. Men det var inte det jag skulle prata om utan nyår.
 
 
 
Jag har spökat upp mig ordentligt. Jag är jätte fin faktiskt. Samma kläder som på julafton. Lockat hår igen men jag har insett att jag hade kunnat få ännu snyggare hår om jag hade haft mer tålamod. Ögonskuggsminkningen blev verkligen perfekt idag.Lösglitter. Dock är det svårt att få en bra bild på sminket. Det mörknar ju så tidigt. Lösögonfransarna blev inte helt bra men de har varit betyligt sämre och det ser rätt bra ut.
 
 
 
Sedan har jag samma mål som för två år sedan, att jag ska börja det nya året med rödaläppar. Sedan har jag mitt fina diadem som inte gjorde sig bra på bild samt handbojorörhängena som jag fick i födesledagspresent av Mikaela ♥
 
 

Kommentera här: