Jurassic park

Jag har ett viktigt meddelande till allmänheten!
 
 
Förra veckan så såg jag den nyaste Jurassic park filmen. Dvs Jurassic world- fallen kindom. Med tanke på att jag älskar Jurassic park filmerna så är det nästan en skam att jag inte äger någon av dem på dvs! Så Förra lördagen så beställde jag de fyra första filmerna.
 
Så i veckan så har jag studerat dinosaurier och kommit fram till följande: Film 2 dvs. The Lost World: Jurassic Park är den bästa av Jurassic park filmerna. 
 
Jag tycker alla filmerna är bra MEN här kommer en motivering om varför de andra filmerna inte blev favoriten.
 
 
1. Jurassic Park: Det är för lite dinosaurier i filmnen. Jag läste någonstans att dinotiden bara är 15 min. Helt klart för lite.
 
3. Jurassic park III: För lite terrorsaurus rex i filmen. Den enda gången den är med så blir den dödad! INTE OKEJ. Filmen innehåller tok för mycket Spinosaurus och jag tycker inte den dinon är så jätte intressant.
 
4. Jurassic World: Det är en sjukt spännande film och jag hade gärna tappat minnet så jag hade kunnat få se den en gång till. Sedan gillar jag att den är nutid och att man kan känna hur det hade känts om dinosaurier hade funnits på riktigt. Men den är lite för hemsk för att vara en favorit.Sedan innehåller även den för lite terrorsaurus rex  men jag älskar rex medverkan i filmen. 
 
5. Jurassic world: fallen kindom: En film som jag bara sett en gång kan inte hamna på första platsen. Sedan är den förutsägbar. Troligen den mest feministiska filmen där kvinnor inte bara är mesiga, iallafall så har den fler icke mesiga kvinnor än de andra filmerna. Men jag hade gärna haft fler elaka kvinnor i filmen.  Även denna filmen har för lite  terrorsaurus rex .
 
 
Som ni hör så älskar jag terrorsaurus rex och anser inte att det är en elak dino. Visst den äter människor men samtidigt känns hen ungefär som en stor hund och de är riktigt intressanta att följa i  The Lost World.