45 år på 24 dagar: del 12

Året är 2064 och vi får följa två 70 åringar som pratar om deras liv. Det de har gemensamt är att de tillsammans med Emlie är födda på samma dag och i det växte en vänskap.
 
För att ta del av tidigare delar klicka HÄR
 
Men vi fortsätter. Vännerna pratar om tiden när de var 25 år och  framåt. De börjar komma till 27 års åldern. Både Jesper och Emelie bor hos Rebecca. Emelie har blivit mamma och även Rebecca har vårdnaden om dottern  och jesper har precis fått reda på att hans bror och Rebecca hade ett förhållande sommaren 2020 men att brodern lämnade Rebecca för Island men det visste han inte om 2021 när det började hända saker i deras vänskap.
 

Jesper: Det var fortfarande ditt fel att vi började ligga!

Rebecca: Nej! var du ens med då?

Jesper: Jo det var ditt fel. Du råkade spilla vin på din klänning och helt plötsligt stod du framför mig i sexiga underkläder.

Rebecca:  De var inte sexigare än de jag hade på nyår men denna gången så lade du märke till mina bröst.

Jesper: De var riktig sexiga.

Rebecca:  Du frågade om det inte hade kommit vin på bhn och sedan.. vänta nu jag tänker inte ge dig material att runka till ikväll.

Jesper: Det var dina bröst fel. Sedan den kvällen var jag monogam mot dig. Det har aldrig hänt. Din fitta måste ha varit magisk.

Rebecca: Tack tror jag. Det var rätt konstigt egentligen. Att du och jag..

Jesper: Ja det blev otippad att vi bara blev kk.

Rebecca: Ja. Vi gick ifrån vänner till vänner som var attraherade av varandra. Eller bara kåta människor som var bekväma.  För att sedan bli kära.

 Fortsättning följer!

Kommentera här: