Adventkalendrar: del 1

Nu var det äntligen dags att öppna. I år så har jag hållt mig till rätt dag! Men det har kliat i fingrarna de senaste dagarna.
 
Till min hjälp så hade jag några medhjälpare. OBS! Det kan ev. ha varit jag som placerade ut ungkatten på tornet och att hon tyckte det var rätt läskigt att vara där uppe (vinglade) men på andra försöktet så ställde hon upp.
 
 
Vi kör i den ordningen jag kände för. Först ut så hade vi 
 
Pukka - tekalendern.
 "Tumeric active". Med smaken av gurkmeja och även nässla och ingefära. Jag har inte smakat på just detta te men jag har smakat på ett annat inefära te ifrån pukka (har det hemma och dricker när jag är sjuk/tror att jag ska bli sjuk) men den här var nog godare tror jag. Jag har svårt att avgöra om jag tycker ingefära är gott eller inte.  Men det här är ett väldigt bra försöka att vara frisk te. Det var ialllafall gott. 
 
 
Oreo kalender.
Det var gott. 
 
 
OPI
Med tanke på att det är en nagellackkalender så var det givetvis ett nagellack. Åååh har älskar färgen. Ljus pastellig lila/rosa. Flaskan var nog finare än vad det var på naglarna men flaskan är sååå fin. Enda namnet jag hittar är vernis a ongles.
 
 
Nyx:
Den här kalendern har kanske känts som mitt onödigaste köp tills jag öppnade den i morse. Titta vad fint läppstift! Älskar det. Har ett lila mini läppstift sedan tidigare men det här var ljusare och starkare lila. Bara hyslan gör att jag vill ha den.Stfu heter färgen och blev dagens favorit. 
 
 
Asos:
Trots att jag sett alla produkter sedan innan så minns jag bara några få och dagens produkt var en av de bortglömda. origins super spot remover blemish treatment gel. Det är alltså något man sätter på en finne för att den ska försvinna. Produkten ser inte stor ut men en sådan liten kostar 210 kr (!). En spännande produkt även om jag den mest troligen kommer bo hos någon annan som kommer älska den bättre. Så när jag får jätte finnar så får jag gå till någon annan och låna.
 
 
Sedan hade jag tänkt öppna Look fantastic men av en okänd anledning så valde jag att vänta lite med den.
 
 
The body shop:
Alltså wow. Jag har ju sett allt innehåll men även här glömt av. Det är alltså en hårinpackning med banandoft. Denna har jag ju velat testa! Begriper inte hur jag har kunnat glömma av att den var med. Jag har ännu inte bestämt mig för om vad jag tycker om doften men jag tror håret ändå kommer älska den. Typ i går eller dagen innan så tänkte jag även att jag borde köpa en hårinpackning på black friday rean men lät bli eftersom jag inte orkade men gud hörde mina böner.
 
 
Look fantastic:
Jag fick trots bilden ovan flytta på katt. LC slog till stort med en ögonskuggpalett ifrån morphe. Ser fram emot att testa den sen när jag inte har fransförlägning. Att sminka sig går väl an men tvätta bort den är en annan femma (mest för att jag inte orkar sätta mig in i vilken bortagning som inte innehåller olja). Diskreta färger men jag gillar det trots att jag är jag. 
 
 
Vi kan helt enkelt sammafatta det med att jag är väldigt nöjd med dagens utbud. De dyrare kalenderarna brukar börja väldigt bra. 
 
Favoriten var som sagt läppstiftet, och god tvåa blev inpackningen. Tredje platsen är svårt men jag vill nog välja nagellacket idag. Sist kom asos som jag köpte enbart för att det var för bra saker i för att låta bli att köpa den men den kommer att komma igen.
 
 
Nu finns det säkert någon som tänker. Men skrev du inte att du köpte en sexkalender också? Lugna er!! jag kommer till den. 
 
Till er under 15 år råder jag att vänta med att ligga och till er under typ 13 så råder jag att läsa det här med en vuxen sällskap (dock inte en vuxen som vill ligga med er). 
 
Till dagens ära så fick jag en penisring. Har man inga sexleksaker så är det en jätte bra men min personliga åsikt som kvinna är att vibrerande saker under sexet är bra men jag vill sköta det manuellt. Men den jag fick var inte en dålig sak. Två stora "öron". Jag vet inte om jag tycker de verkar spännande eller läskiga.
 
Denna kommer jag ge bort. Har en mindre avancerad penisring som jag inte andvänt (fick för två år sen i kalender). Men en fågelviskade att hennes sambo önskar sig en penis ring. Så nu vet fågeln vad hon ska göra i mellandagarna.
 
 
 

Kommentera här: