Pappersstjärna

Nu är det dags att prata om vad jag gjorde i klädkammaren, jo jag letade efter papper som jag skulle ha till pysselkväll hemma hos Angelica.
 
 
Jag kan ha gnällt över att jag inte får pyssla i skolan längre, Att hitta några att pyssla med var inte så svårt men att veta vad man ska pyssla för något är svårare. Jag kände mig inte mentalt redo för dörrkrans som de andra skulle göra så jag började googla. Men eftersom jag inte kan läsa mig till en beskrivning så ställde min vän youtube upp.
 
Jag fastnade tillslut på den här videon.
 
 
 
Men lite tips som ni kan ta till er efter ni sett klippet.
 
1. Börja inte med ditt finaste papper.
2. Stjärnan blir mycket större än vad du tror. Använd inte för stora papper. De stjärnorna jag trodde skulle bli mini blev normala. 
3. Jag tejpa allt men jag rekomenderar att häfta så mycket du kan.
4. Klipp allt först innan du tejpar/häftar. MEN kolla först så att den innersta går att få ihop. Går det inte så har du gjort fel. Har du gjort en rätt så använd den för att kolla så de anda är rätt.
5, Använder du papper som har olika färger på varsin sida? Vik då hälften med den färgade sedan synlig innerst och tvärt om på hälften. För sedan när stjärnan ska sättas ihop så tar man långsida mot långsida, då tycker jag det är finare med varannan än två likadana färger mot varandra.
 
 
TADA!!
 
 
Vi får se hur länge de får hänga i fönstret  för djuren. Ang snett.. jo jag vet. En är planen att ändra men.. vi tar det nästa år.
 
 

Kommentera här: