Hålla hemligheter är också lättare med rött läppstift

Mitt viktigaste livsråd är att rött läppstift gör allt roligare men det vet ni kanske redan. 
 
Mitt andra viktigaste livsråd är att man bör ha vänner som inte känner ens syster! Varför undrar säkert ni men det ska jag berätta för er.
 
 Ibland händer det att ens syster berättar att hon är gravid. Att ens syster ska ha barn är något stort och super häftigt.  Det innebär att JAG ska bli moster.  Men ett sådant besked innebär nästan alltid ett "berätta inte det för någon". Att hemlighetshålla hennes gravidetet är en sak men att låta bli att berätta att jag ska bli moster är svårare. 
 
När detta hände första gången så skvallrade jag för Mikaela typ direkt efter att jag fick reda på det.  Sedan gjorde jag misstaget att dela Mikaela med min syster, vilket jag bara sett fördelar med tills min syster ännu en gång berättade att hon var gravid.  Denna gången fick jag veta det i vår gruppchatt så jag och Mikaela fick infon samtidigt. 
 
Problemet med det var att då handlade nyheten bara om min syster och inte om mig! Jag är ev lite narcissistisk. Även om Jenny berättat det för mig privat så hade jag inte kunnat skvallra för Mikaela då vi tre gruppchattar varje dag och det hade varit skumt om Mikaela inte vetat. 
 
Så ha egna vänner så ni kan skvallra så mycket ni vill utan att det påverkar ens syster. Till min syster vill jag säga: JAG KAN HÅLLA SAKER HEMLIGT!
 
 

Kommentera här: