Gammal och tråkig

Jag vill bara meddela att jag numera är officiellt gammal. Men mer om det senare. Först spolar vi tillbaka tiden en vecka.
 
På måndagar så har jag och mamma barnen i fyra timmar. Dock så känns det bara som tre timmar eftersom jag inte räknar med Jennys resande i tiden. Men det har inte med saken att göra. Förra veckan så var det sommar ute. Jag erbjöd mig att passa Tim. Det var sååååå ansträngade. Jag satt snällt i solsängen och övervakade honom.
 
Föresten. Jag känner numera att jag berhärskar borrmaskin (skruvdragare?) efter att ha lekt med leksak för 18 månader och äldre.
 
 
Efter en stund så ville mamma byta barn. Jag antar att hon var rädd för att jag skulle bli utbränd. Men Thea tyckte jag var så tråkig så hon somnade strax.
 
 
Nu till idag. Jag hoppade in ca 1,5 timme in i passet. Mamma hade satt Thea på golvet där hon lekte. Jag satte mig bakom henne och trodde vi hade fri lek (att vi båda lekte med vad vi ville) men efter att jag lagt mig på golvet så ser jag att Thea inte längre leker utan stirrar på min leksak (dvs mobilen).
 
 
Därefter så hade hon ledsnat på frilek och ville göra något annat. Jag satte henne i vagnen och strax efter så sov hon. Jag är som sagt super tråkig att vara med. Efter barnvakt jouren var klar så hade jag frilek på egen hand utan barnen. Sedan fick jag ta över Thea en snabbis medan Jenny kissade (eller.. hon sa bara att hon skulle på toa.. vad hon gjorde på toa är inget jag har något behov av att veta).
 
Iallafall medan har jag Thea så ställde jag ner henne på golvet så hon stod. När jag stod böjd med ryggen och höll i hennes händer så börjar min rygg strama eller något. Så nu har jag ont i ryggen efter att ha passat bebis. Det är därför jag är gammal. Det är samma ryggont som jag hade i slutet av oktober. Så det bör gå över om några dagar (hoppas jag). Jag är ingen expert på ryggar förutom de jag googlade senast. Men jag tror att mitt ryggont beror på ljumsken/övre delen av benet). Jag tränade den delen igår.
 
Skönt att ha något som inte är corona. MEN skulle jag googla så skulle det säkert vara ett symtom. så jag tänker inte googla. 
 
 

Kommentera här: