Lite gnäll innan hårexpriment

Jag vill bara meddela att det suger.
 
Min tradition att åka till göteborg på valborg blir inte av i år. Jag bokade i slutet av februari och då var det väldigt osäkert men jag kände då att jag ville chansa. Det fick bära eller brista. Jag ville inte att coronan skulle påverka mitt liv innan jag visste. Men det blev värre. Den 10 mars så visste jag att min resa inte skulle bli av. Men det var idag som jag bokade om mina hotellnätter. Så nu tänker jag sura en stund och sedan se fram emot att åka samma datum men nästa år.
 
NU HAR JAG GNÄLLT FÄRDIGT!  Så de som inte vill höra gnäll ska börja läsa inlägget här.
 
 
Jag gjorde ett expriment för ett tag sedan. Lisette Alfredsson lockade håret med ett skärp i en youtube video. Det ville jag också testa.
 
Första bilden är tagen innan läggdags. Jag är imponerad över att jag lyckades sova i det. Jag hade kanske inte placerat mina snurror så bra.
 
 
Andra bilden visar hur jag såg ut när jag vaknade och hade släppt ut håret.
 
Knepet funkade MEN jag hade lite för blött hår när jag började och det hade inte torkat till 100% när jag släppte ut det.
 
 
Så reslultatet blev inte 100% så jag brydde mig inte om att hårspraya det.
 
 
Jag ska absolut testa att göra om det. Men då med lite torrare hår. Tror det kommer bli mycket bättre då. Men övning ger färdighet.
 

Kommentera här: