Pippi Långstrum är ev. vampyr

I veckan så har jag tittat på buffy och började då fundera allmänt på vampyrer i serier och filmer och kom fram till att Pippi Långstrump troligen är vampyr.(tänk the vampire diary vampyr)
 
1. Hon är stark.
2. Hon är ett "barn" men bor ensam. Jag tror alltså att hon är MYCKET äldre än vad hon se ut som.
3. Hon skadar sig väl aldrig?  Iallafall inte allvarligt.
4. Har vi några bevis på att hon åldras? Ritualen där de tar piller för att inte bli stora(vuxna) är säkert ett sätt att kunna bortförklara att hon inte åldras.
5. Hon betalar allt med guldmynt. Det är inte omöjligt att hon faktiskt förtrollar folk för att kunna betala.
6. Att hon får vara barnvakt till Tommy och Annica beror garanterat på att hon förtrollat föräldrarna.
 
 
Ni vidare till hennes pappa som jag också tror är vampyr eftersom han så lätt blev kung och kapten. Men eftersom Pippi är starkare än honom så tror jag att han blev vampyr efter henne. Vi har heller inga bevis på att han är hennes pappa. Han kan lika gärna vara hennes bror eller någon nära vän som hon stött på under tiden och sedan gjort till vampyr.
 
Att hon aldrig dricket blod i filmerna (eller böckerna).. Ja? Vad hade ni väntat er. Det är en barnbok. Bara för att hon är vampyr så behöver inte hennes liv kretsas till vampyrismen.
 
 
Har ni fler bevis på att min teori stämmer?
 
I skrivande stund så lyssar jag på sjörövar fabbe. Sången är extra intressant eftersom jag hör ordet stads bh i låten. I meningen Ner i kajutan fabbe går. Det är "fabbe går" som jag hör som stads bh.
 
Om någon vill skriva en bok om pippi som vuxen (om vi låtas att hon inte är vampyr) så har jag en ide!  Det börjar med att Tommy kastar flaskpost i havet där han ber pippi om hjälp. Annika är försvunnen!! Hon är åklagare och har väckt åtal mot en elak sjörövare. När han rymmer så försvann hon också.
 
Pippi dyker upp hos Tommy rätt dramatiskt.  Hennes män omringar honom innan hon träder fram. Tommy visar bild på den elaka sjörövaren och Pippi känner givetvis igen honom. Hon nämner något elakt piratnamn. Pippi avråder Tommy ifrån att följa med men det gör han ändå (vilket var pippis plan). Tommy är gift och har minst två barn.
 
 
Pippi har numera inte fläter och i boken vet man inte riktigt vart man har henne. Om hon är god eller ond. I Vilket fall så visar det sig tillslut att Annika är inte fånge. Hon är kaptenen med det elaka piratnamnet! Vilket Pippi visste och hon använder Tommy för att få något hon vill ha. Om det är makt eller kärlek har jag inte bestämt än. Allra helst så vill jag att man i boken ska tro att det är romans mellan Tommy och Pippi.  Vilket det inte är för både Annika och Pippi är lesbiska och får förhoppningsvis varandra.
 
Pippi är egentligen varken god eller ond. Men hon är lojal mot Tommy och Annika även om det inte kommer märkas alla gånger.  Så varsågod och skriv!!

Kommentera här: