Pirat i jazzband

Vad ska vi prata om idag?
 
Idag har jag vaknat, gått ut med hunden och sedan somnat om. Det är lyxigt att sova middag och att vakna när det fortfarande är ljust ute.
 
Häromdagen så lyssnade jag på en podd om hjärnan. Tydligen så känner vi negativa känslor på ena hjärnhalvan och positiva känslor på andra. Så om man får en stroke på ena sidan som inte gör över så kan det ena slås ut. Fascinerande att det kan finnas något positivt med stroke om man får det på rätt sida. Men jag råder ingen att testa om det stämmer. 
 
 
En vän berättade häromdagen att hon drömt att jag hade skaffat en pojkvän och undrade om det var något jag inte berättat för henne. Tänkte att jag kunde dela mitt svar.
 
"Har jag inte berättat om Carl-Rune Liteövermedelsnorre? Han är pirat och spelar i jazzband.Mellanlångt hår och lagom mycket skägg. Vi träffas vid varje fullmåne och de gånger han är i land för att spela med sitt band. Ingen kille har någonsin gett mig så fina smycken. Han har lovat att vi ska segla på de sju haven i sommar. Ps. Han känner pippi".
 
 
 

Kommentera här: