Jag ska aldrig glömma er

Det här året.. det är i en speciell tid vi lever nu. Vi får inte glömma alla som strykit med i år. Det här inlägget är till dem.
 
 
För två månader sedan så såg jag en lapp på en stolpe i närheten av mammas hus. En av hennes svinaktiga grannar förvarande om att de skulle ta ner träd! Flera stora fina silvertallar!!!  Jag insåg där och då att jag lätt hade kunnat bli trädkramare. Hade jag känt rätt personer så hade jag lätt kedjat fast mig i de stackars träden.
 
 
På bilden ovan så får vi se de stackars träden som dagen efter inte skulle finnas mer. På bilden under så ser vi en bild på efter mordet.
 
 
Mammas grannar har numera en skittråkig trädgård.  Om grannarna skulle läsa det här.. Jag hatar er inte och tycker faktiskt om era barn. Det var riktigt gulligt när de kom springande och ropade "klara" för ett tag sedan. De är helt klart medlemmar i Klaras (min hund) fanclub.
 
 
 
 
Än är det inte slut. Nu är det dags för nästa träd att tycka synd om. Ett träd som blivit misshandlad. Olycka eller mordförsök är oklart.
 
 
Är det slut på eländet nu undrar ni säkert. Men icke det blir värre. Här kommer nästa träd som utsatts för mordförsök eller olycka.
 
 
Här kommer det sjukaste av allt.. Det stackars trädet skadar sig och sedan blir trädet brutalt styckmördad!! Dagen efter när jag skulle hälsa på de stackars trädet så var den helt borta. Till och med stammen!! Vilka sjuka människor.
 
(om nu ägaren till trädet skulle läsa det här.. jag hatar inte dig heller och din trädgård är fortfarande fin)

Kommentera här: