Solen vaknade dock inte i tid

Hello!
 
Det var typ en månads sedan vi hördes senast. Så vart ska vi börja? Jag har ju inte ens bloggat om midsommar!!
 
Eftersom det är tråkigt att ta saker i rätt ordning så börjar vi med en tidig morgon den nionde juli. Vi gick hand i hand mot sjön. Jag tittade henne djupt in i ögonen och frågade henne vad som var den största skillnaden mellan att vinterbada och att morgonbada var? Det visste hon inte så jag berättade.
 
När man vinterbadar så är man glad tills man kommer till sjön, sedan börjar man undra om man är dum i huvudet. Vid morgonbad så är det tvärtom. Först så undrar man om man är dum i huvudet tills man kommer till sjön, därefter så känner man sig enbart lycklig. 
 
Hur hamnade vi egentligen där? Jo vi spolar tillbaka tiden lite. Föresten. Vi höll inte varandra i handen och jag såg henne inte i ögonen men det lät bättre i berättelsen.
 
 
Allt började några dagar tidigare. Vi tittade på väderprognosen var inte helt nöjda med vad vi såg. Men tillslut så sa hon att om vi var morgonpigga så kunde vi bada i sol på torsdag.  JA!! VI KÖR!! Svarade jag och trodde hon hade någon form av omdöme.
 
När vi sedan skulle bestämma tid så frågade hon mig när jag tyckte att vi skulle åka. I ett försök att låta flexibel så svarade jag att "jag är nog lika trött klockan fem som klockan 7" . Det kan ha varit det dummaste jag någonsin sagt för helt plötsligt så hade vi bestämt oss för att hon skulle hämta mig halv 5 (!!!!!). Jag trodde aldrig att hon skulle föreslå/godkänna en sådan tidig tid. Men eftersom jag inte heller hade något omdöme så svarade jag bara ja.
 
När jag berättade för min mamma att vi skulle åka och bada klockan fem på morgonen så skrattade hon!! Sedan undrade hon varför. Jag förstår det inte.. Människor är mer frågande till att bada klockan 5 på morgonen än när vi badar utomhus i oktober.
 
 
Strax innan klockan 5 så var vi vid mcdonalds eftersom det var det enda stället som var öppet. Strax innan halv 6 så var vi framme vid sjön. Vi satte oss och åt på bryggan och det var riktigt mysigt och det kändes inte som att det var mitt i natten.
 
Är ni förvånade när jag berättar att vi var ensamma vid sjön?
 
 
Föresten.. Jag har ny mobil. Efter maten så var det dags att ge sig ut i det kalla vattnet. Mina bröst hälsar att det var kallt. Men jag hälsar att det ändå var helt fantastiskt.
 
Bilden under är tagen 06:20 och då hade vi badat i en halvtimme. Ölflaskan på bryggan var inte våran.
 
 
Att gå upp sen kan ha varit det värsta jag har varit med om. Mycket värre än att bada i oktober. Det var svinkallt i luften och vi frös!
 
Utan att diskutera taktik så körde vi båda kalle anka stilen. Dvs. av med bikiniöverdelen och sedan klä på oss ALLT på överkroppen (även långärmad tröja). För att sedan klä av oss bikini underdelen. 
 
 
 
Vid 7 något så åkte vi hem för att sova!
 
Vi får se om det kommer nya blogginlägg om några dagar eller om vi hörs igen om någon månad. 
 

Kommentera här: