Komma till ens egna spegelbild

I förrgår så gjorde jag något som jag typ inte gjort på säkert 12 år.
 
Vi ska alltså prata om 13 åriga katten Zira som bor hos mina föräldrar. Utomhus så får nästan vem som helst klappa henne. Jag har sett henne försöka kela med främlingar som en galning. Men inomhus så tycker hon mest att man är äcklig om man försöker klappa henne. I sängen är ett undantag.
 
Men i förrgår hände det! Jag satt i soffan och fick klappa henne i fem minuter! Med samtycke givetivs. Jag vet inte när det hände senast. Jag hade troligen fått klappa henne ännu längre men min systersmat var tydligen viktigare.
 
 
Påtal om katter.. Jag hörde ett orgasmtips. Man ska komma samtidigt som man ser sig själv i ögonen i en spegel. Det testade jag igår.
 
Jag gick fram till hallspegeln och började hålla på. Jag ledsnade på att stå och satte mig på golvet. Då såg jag nästan hela mitt ansikte.. TILLS katt kom och ställde sig på väskan framför spegeln. Då såg jag inget ansikte men en katt.
 
Så jag tog en handspegel och gick in i sovrumet och la mig i sängen och ja.. nästa katt la sig på mig och började kela med spegeln... Så mitt orgasmtips är att inte ha katt. 

Kommentera här: