Kvigor älskar Klara

Senast vi hördes så var jag besatt av dinosarier och pokemon. Det sistnämda gjorde att mins stackars hund fick stå 10 min stilla och vänta  på mig.
 
 
Tror ni att Klaras liv blivit bättre sen senast? Tveksamt till om någon svarade ja på det. Mitt nya intresse är korna. Jag utnytjar Klara för att få klappa kor. De älskar henne.
 
 
Vi fortsätter kotemat. Nästa två bilder är tagna en annan dag. Ni ser.. De älskar verkligen Klara. En sekund efter att nästa bild togs så gav Klara mig en frågade blick. Hon undrade nog vad vi tittade på eller vad vi skulle göra egentligen. Men hon började äta gräs innan jag hann svara.
 
 
Motvilligt så lämnade jag korna den kvällen eftersom jag var rädd för att två av dem skulle smita!  Träbron är nog hyfsat säker men är det något som lockar tillräckligt mycket så tror jag faktiskt att de kan komma ut.
 
Så.. JA! Jag tror att de tycker att min hund är mer intressant än vad gräset utanför är.
 
 
Vi är inte klara än med Klara och kossorna.  Hon på bilden fick jag sen äntligen klappa. Eller klappa och klappa.. Hon nosade på min hand. Det räknas.
 
 
En sista bild.. Jag tror det var gången innan, när vi tittade på kor så fick Klara ett grässtrå i näsan! Eller ja.. då visste jag inte att det var ett grässtrå men jag misstänkte att hon fått något i näsan. Hon gjorde konstiga ljud. 
 
De upprepade hon då och då det senaste dygnet (men inte lika mycket som precis när det hände). Men 24 timmar senare så började hon nysa hysteriskt. Det var nästan läskigt. Men tillslut så kom det ut ett långt grässtrå ifrån näsan! Stackars Klara.
 
 

Kommentera här: