Nakenbad utan bildbevis

Jag suger tydligen på att sitta vid datorn och då sker inga blogginägg. Men jag hade lovat ett badinlägg.
 
 
Allt skedde för två veckor sedan. Det var verkligen hur varmt som helst. Så jag tjuvstartade och invigde mina föräldrars pool.
 
 
Jag och Micaela, min badkompis brukar alltid handla fika ihop men hon var sugen på vattenmelon och bad mig handla innan så jag kunde skära den. Om ni undrar om hon hatar mig och att jag ska riskera livet genom att råka skära av mig fingret? Jo det underade jag också men tydligen så hade hon oroat sig för det så det var nog inget mordförsök.
 
Skära vattenmelon gick bra men jag rekomenderar inte att skära direkt efter att man tagit på handsprit på händerna, det kan bli halt.
 
Jag minns inte om det var 14:30 hon skulle hämta mig eller 15:30. Men den detaljen är oviktig för Micaela hade en otursdag. Det var meningen att hon skulle besikta hästtransport. Men väl där så upptäckte hon att hennes tid var en kvart senare så hon skulle bli sen till mig.  Det var helt okej. 
 
MEN sen hittade inte den otrevliga besiktningsgubben hennes bokning. Så efter en evighet så fick hon åka hem utan att ha besiktat. Men påväg hem till henne så hade det skett en olycka med en bondemaskin så hon var fast på vägen i en timme. Efter lång väntan när jag trodde att hon skulle ställa in så fick jag ett meddelande om att hon var påväg.
 
 
Vid 18 så var vi på badplatsen. Det hade ju varit en dag med stålande sol men väl på badplatsen så började det regna! Syns inte på bilden men det regnade.
 
Men det var inget som hindrade ett underbart bad. Det var sååå skönt i vattnet. Eftersom vi blivit bortskämda med att vara ensamma så var jag sugen på att bada naken. Men jag förstår mig inte på folk. När vi var där några dagar tidigare, en solig fredag eftermiddag så var det i pricip inga där förutom ett fiskande par som ev. såg min rumpa. Men en regnig tisdagkväll.. ja då var det misann massor människor där!
 
Med massor menar jag en mamma med två ungar, ett ungt par som troligen hade planerat att knulla på bryggan och ett vuxet par med två ungar. Samt fyra unga tjejer där en av dårarna simmade under bryggan.
 
Trots vittnen så badade jag i mina kattöron.
 
 
Efter bad så fikade vi. Givetvis hade jag köpt bullar! Det måste man ha när man ska bada. Det är lag på det.
 
 
Sedan tog vi ett sista snabbdopp. Då var vi äntligen ensamma!
 
Nu fick jag äntligen bada naken. Vilken känsla det är att simma naken. Man glider så mycket bättre.  MEN jag hann inte långt innan en gubbe kom gående. Då var det bara att snabbt klä på sig baddräkten igen.
 
Jag vet inte om han såg något men han bodde i närheten av sjön så jag föreslog att jag och Micaela kunde dela på honom. Vem vill inte ha gångavstånd till sjön?? Vi får se om vi möter honom igen och att han är ogift.
 
 
 

Kommentera här: