Pizza, igelkottar och en fransk fläta

Här kommer ett kort inlägg om vad jag gjort det senaste. Förutom att bada och titta på kor.. Men min mobil innehåller mest kobilder.
 
Jennys bil har varit trasig så hon lånade finbilen (morfarsbil) och vi tog finbilen och köpte pizza. Nu har jag ätit på sanngården tre gånger. Första gången har jag bloggat om och då var jag imonerad. Andra och tredje gången var jag inte lika imponerad. De har väldigt god kebab och det är goda pizzor men jag kan inte stå bakom att det är sveriges godaste pizzza.
 
 
Vi tog pizzorna och tog finbilen till Mikaela med K. Av en slump så körde hon och jag spetstema. Men vi hade tydligen glömt av att berätta det för Jenny å Thea.
 
 
Sedan har jag varit ute med Klara och mött upp Zira som visade vägen hem till mina föräldrar.
 
 
Sedan har jag och djuren legat i sängen och tittat på the O.C.
 
 
En sen kväll när jag och Klara var ute så såg jag två igelkottar. Eftersom Klara inte såg dem och att de var upptagna med att sura på varandra så fick jag fota dem i fred.  Bättre mobilbilder på en igelkott än såhär kan jag nog inte få till.
 
 
En kväll frågade Mikaela med K om jag kunde göra en fransk fläta. Efter att hon förklarat vad fransk fläta innebar så försökte jag.
 
 
Jag och Mamma har passat barn.
 
 
 
Jag har legat i sängen yttligare en gång. Minst.
 
 
Jag har upptäckt att nakenbilder blir ännu sexigare med det här snapchatfiltret. Dock så har jag ingen att skicka bilderna till.
 
 
 
Jag har också haft skypemöte med min kurator. I slutet av samtalet så visade jag upp Pepsi. Kuratorn kommenterade Peps svarta prick under hakan. Då råkade jag säga att Pepsi var lika knäpp som hon såg ut.
 
Jag menade egentligen att hon har både speciellt utseende (färgerna och tecknen) och personlighet. Hon är ju lika busig och kelig.
 
 
Nästa blogginlägg kommmer troligen handla om ett badtillfälle med Micaela med C. 
 
 

Kommentera här: