Thea blev döpt och jag brann inte upp

Vad har jag gjort mer det senaste? Förutom att bada och titta på kor? Jo det ska jag berätta för er imorgon. Men först så ska vi prata om Theas dop som skedde i början av mars (tror inte jag bloggat om det, Är det något annat jag glömt att blogga om så säg till).
 
Vi tar dopet lite kort eftersom det var så länge sedan. Trots att mitt namnförslag Freja blivit nekat så fick jag ändå vara fadder. Det var en speciell känsla att stå längst fram i kyrkan. Men det kändes ändå bra att ALLA tittade på MIG.  Tror de tittade mer på mig än Thea.
 
Jag hängde inte med helt när vi skulle sjunga första psalmen så jag tänkte mest fejkmima utan att ha rätt text.. Men Jenny förstörde min plan genom att vilja titta i min psalmbok så det var bara att leta upp rätt sida. Prästen sa att vi faddrar (och övriga människor) skulle vara som en grävling. Bita oss fast och aldrig släppa taget. Men ännu en gång så var jenny dum och sa att vi inte fick bita Thea. 
 
Jenny hade bestämt temat lila. Även prästen hade lila på sig. Den första som lämnade kyrkan var prästen! Han kanske hade syndat och var rädd för att brinna upp? Jag föreslog att jag och Jenny skulle prova prästens kläder medan vi var ensamma i kyrkan. Hur vid vi gjorde det eller ej låter jag vara osagt. (vem försöker jag lura... hade vi gjort det så hade det givetvis kommit en bild på det)
 
 
 
Efter dopet så fick jag se dopbeviset. Vet ni om att det står att man fullständigt ska glömma bort sig själv?!
 
Fy vad tråkigt!!! Men jag ska försöka låta mina behov gå före hennes, IBLAND.  freudiansk felskrivning? Jag tänkte faktiskt skriva "men jag ska försöka låta hennes behov gå före mina, ibland".
 
 
Sedan blev det smörgåstårta som jag inte äter så Jenny hade köpt en bricka med plockmat. Super gott. Sedan åt vi bullarna och kakorna som jag bloggat om för länge sedan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: