Hur många gånger kan man blogga om samma film?

Jag definierar The lost world: Jurassic park  som min favorit film.  Jag såg den igår och jag står fast vid att den är genialisk.

Vet ni hur många gånger jag sett den? Det dock inte jag. Men det var först igår jag insåg att Peter Stormare är med i filmen (!).  Men det var egentligen inte det som jag tänkte prata om.  Under hela filmen så funderade jag på vilken scen som är bäst.  Det som de två båda Jurassic park filmerna har gemensamt är att de två bästa scenerna är dels när de får se dinosaurierna för första gången och första riktiga dramatiska tyrannosaurus scenen.

Jag hade kunnat skriva en lång lista med saker jag gillar med filmen men jag hinner inte  skriva.  Jag har viktigare saker för mig.  Jag ska titta på Jurassic park 3 nu.
 
 
Slumpen fick välja bild.  Var glad eller besviken över att jag har kläder på mig. 
1 ajlimullersandvik.blogg.se:

skriven

Min favoritfilm är Jurassic Park! :D Jag såg den i förrgår OCH igen igår XD Och känner typ lite för att se den igen, men det kanske får bli The Lost World istället. Jag gillar när de två T-rexen kommer till lastbussen som ramlar över kanten och Sarah ramlar ner på skyddsglaset. Det adrenalinet liksom XD

Svar: Åh en likasinnad. Jag tycker nästan att den blir bättre av att se första filmen två gånger ganska tätt inpå. Första gången jag såg om den för några år sedan så tyckte jag att den var seg första gången eftersom det var ganska lite dinosarietid. Men andra gången så upptäcker man alla detaljer som gör filmen så bra. Ja den scenen är verkligen bra.
Sabina

Kommentera här: