Isla Sorna och Sannegården

Vill du inte läsa om dinosaurier.. Hoppa vidare till texten under bilden för nu tänker jag prata ännu mer dinosaurie.
 
Jurassic park 1 och 2 börjar hyfsat lika.
 
1. En dramatisk scen som är tänkt att göra en nyfiken.
2. De lever lyckligt ovetande om att det är en dinosauriefilm de är med om.
3. De åker till ön.
4. Ååååh WOW! Det finns levande dinosar. Åååh wooow vad häftigt känsla. 
 
MEN jurassic park 3 börjar så här.
 
1. En dramatisk scen som är tänkt att göra en nyfiken.
2. De lever lyckligt ovetande om att det är en dinosauriefilm de är med om.
3. De åker till ön.
5. INGEN åååh woow. Man ser vissligen dinosar ifrån ett flygplansfönster men det ger inget åååh woow.
6. Monster.
7. Katastrof.
8. MOSTER!
 
Den där åååååh woow känslan kommer först en timme in i filmen!! (i jurassic world kommer den typ 50 min in i filmen MEN samtidigt är den filmen ååh wow på annat sätt och att de bygger upp monstret på ett bra sätt. Men nu tänker jag inte prata om jurassic world i det här inlägget).
 
Det som stör mig med jurassic park 3 är att tyrannosaurus har ersatts av en dinos som ska vara mycket läskigare. Det visar de tydligen i och med att elakingen dödar tyrannisen. Filmen hade varit SÅÅ mycket bättre om de bara hade chillat lite med elakingen. Monster nummer 8 på min lista hade inte behövt komma där. Det hade räckt med att vi såg elakingen en snabbis och och sedan hade den inte dykt upp förens i telefonscenen. Då hade jag kanske faktiskt gillar filmen.
 
 
Idag har jag varit barnvakt jour. Strax innan skiftet var slut så messade jag min syster och berättade att hon och jag var värda pizza. Hon svarade konstigt nog direkt och skrev "sannegården?". Jag antog att hon råkade skriva det ordet av misstag men jag frågade ändå arigt vad sannegården var för något.
 
Tydligen är det en pizzakedja som vunnit sveriges bästa pizza tre år i rad. Jag har aldrig hörtalas om stället. Sannegården.
 
Jag kan helt klart acceptera att pizzan kan vara sveriges godaste. Pizzan var god och kebaben var god. MEN kebabsåsen var bra okej. Jag har ätit mycket värre och mycket bättre.  Godast kebabsås hittar ni på valentio i Falköping. Deras pizzor är också goda så de behöver oroa sig för att bli dumpade än. 
 

Kommentera här: