Kurator och chokladkalender

Idag har jag varit och träffat min kurator. 
 
Jag tycker att hon är fantastiskt men den här gången tog det emot väldigt mycket (troligen mycket pågrund av de nya corona rekommendationerna) och jag hade inte ens bett någon om skjuts.
 
 
Imorse så ställde jag klockan tidigt för ett ringa och be om telefonmöte istället för fysiskt möte. Men jag var inte mitt piggaste jag när mobilen väckte mig.  Så jag ställde om alarmet en timme.  Dock så missförstod Klara mig så hon väckte mig en halvtimme tidigare genom att skälla.  Då var det bara att gå up. 
 
 
Efter att ha varit vaken en halvtimme så tog jag mig i kragen och ringde trots att jag avskyr att ringa.  Först så fick jag lyssna på deras inställda meddelande i en halv evighet.  För att sedan sedan trycka på en 4a. Sedan ville svinet att jag skulle berätta mitt namn, personnummer och telefonnummer! Då gav jag upp och kom fram till att det var mindre jobbigt att faktiskt åka dit. 
 
 
Lite pest eller kolera. Men jag är tacksam över att jag kom iväg.  Jag gillar min kurator och hon får fram det bästa i mig.  Med henne blir jag mycket smartare och ser på mina känslor på ett vettigare sett. 
 
 
Pepsi visar på bilden hur trött jag kände mig i morse. 
 
 
Efter kuratorn så åkte jag och mormor till dollarstore. Jag handlade till adventskalendern jag ska göra åt Jenny (hon ska göra åt Ida å Ida ska göra åt mig).
 
Där inne hittade jag en chokladkalender. Om ni läst mitt inlägg igår så skrev jag att jag tyckte att mormor skulle köpa en till mig. Men hon hade inte läst det än! Så jag gjorde det enda vettiga.  Jag lade ner chokladkalendern i hennes korg och bad henne att läsa min blogg. 
 
 
Så nu har jag en chokladkalender 😍
 

Kommentera här: