Offentlig ursäkt till vädret

Idag har jag råkat reta upp väderguden.
 
Men vi spolar tillbaka tiden först.  I natt har jag testat hur det är att ha små barn.  Klara löper och vaknar i princip varje natt just nu.  Men i natt var hon extra jobbig.  Hon väckte mig varannan/ var tredje timme.  Hon somnade om hyfsat snabbt men en gång så behövde jag tydligen kalla henne självisk egoist.
 
Nu till vädret. 
 
Varje kväll så betygsätter jag vädret.  Efter typ en vecka i november så insåg jag att jag var onödigt sträng mot vädret.  Den hade fått 2 av 5 typ varje dag.  Så jag skärpte mig.  Men idag när jag var ute så blåste det och regnade det.  Helt okej men jag kände ändå att vädret förtjänade en tvåa.  Så jag frågade alla jag kände om det var rätt beslut att ge vädret en tvåa i betyg. 
 
 
Men det skulle jag inte ha gjort.  Vädret blev arg! Det började hagla, regna ännu mer samt blåsa ännu mer.  Vädret blev såpass illa så jag tycker att hen förtjänade en etta. Klara är tåligare än mig när det gäller väder. Hon klagar i princip aldrig.  Men idag blev hon orolig och hade väldigt bråttom hem.  
 
 
Så öppet brev till vädergudarna. Jag lovar att aldrig någon klaga på er.  Ni är ständigt 5 av 5 💙
 
 
 
 

Kommentera här: