Pokemon och alla våra ligg.

Jag var länge tveksam till att gå med i pokemon grupp på fb eftersom jag tyckte de som svarade verkade dryga och otrevliga. 
 
 
Men efter att ha varit medlem i gruppen ett tag så förstår jag dem.  Varje dag blir jag fascinerand över hur många korkade människor det finns.  Min bild av gruppen är att det är typ 40 % korkade frågor, 50 % skryt (seriöst, hur tragiskt liv har man om man vill ha pokemon bekräftelse av främlingar?) Och 10 % intressanta inlägg. 
 
Så jag gick igenom de 10 senast skriva inlägget för att sammanfatta och jag tappade hoppet om mänskligheten (eller snarare mig själv). Det var fem rimliga frågor och en okej fråga. Så bra kvalitet har det aldrig varit på inläggen.  Ett inlägg var bra info.  Sedan var det tre skryt inlägg där två av inläggen inte var något unikt att skryta om. 
 
 
Sedan gick jag igenom inläggen. Men där fanns bara två rimliga frågor och ett intressant inlägg.  Sex st skrytinlägg där två var identiska och ett annat var identiska med en av de "10 senaste".  Ett av skryten var dock intressant.   Det sista inlägget i den högen var ifrån en gnällig person. 
 
 
Så på 20 inlägg så var det alltså nio st skrytinlägg och ingen dumfråga. Så just nu är människor tydligen mer irriterande än korkade. 
 
 
 
Eftersom jag också vill skryta!
 
Jag har spelat riktigt bra i pvp i ikväll och denna vecka har jag fått två shiny Lugia (det skryt två st om i sammanställningen ovan). Jag har även fått två andra shinys denna vecka så jag har alltså totalt 4 nya. 
 
 
Jag har fått tre 96 % Cubone, 91 % Lugia, 93% Riolu, 93% tentacool och 98 % venonat. Jag har fler över 91 % men orkar inte skriva alla.  Dock ingen 100 % denna vecka men fick en förra veckan. 
 
Allt ovan skulle jag aldrig skriva i fb gruppen.  Så jag skrev ett ointressant blogginlägg istället. Kanske ska kommentera bilden också.  I veckan fick jag hem ett bokpaket av "alla våra ligg" podcast.  Eftersom coronan ställt till det för dem (inställd scenshow) så sålde de bokpaket för inköpspriset.  Boken har jag lyssnat på men ville gärna ha i fysiskform så jag sponsrade tjejerna gärna. Jag fick med en tygpåse, t-skirt, tre kondomer, ett frågespel typ (man ställer intima frågor till sin partner, antar jag.  Har inte läst frågorna än) .
 
Så jag är supernöjd. Såpass nöjd att jag tackade tjejerna på Instagram och skickade bilden ovan.  Till min förvåning så svarade de! Det trodde jag inte.  De lär få mängder med meddelanden. 
 
Boken var signerad också.  Nu ska har sova om Klara tillåter.  Jag tror det är löp på gång.  Det innebär att hon varje natt väcker mig.  Godnatt. 
 
 
En sista.  IDA! VILL DU LÅNA BOKEN SÅ ÄR DET BARA ATT SÄGA TILL. JENNY!! vill du läsa så finns den på bookbeat och föresten, jag vill ha tillbaka Therese Lindgren boken.  
 
Godnatt. 
 

Kommentera här: