Eleven

Jag är sjukt trött och seg idag.  En kort uppdatering om Lucia.  Hon mår bättre nu och har haft tratt till och från i veckan. 
 
 
Igår hämtade jag eleven kalendern i affären.  Men en kort uppdatering om Åhléns paketet (som innehåll nivea kalendern). Alla paket är rejält tejpade och jag orkar i princip aldrig hämta en sax så jag tar det närmaste jag hittar. En pincett brukar fungera utmärk men i Åhléns paketet öppnade jag med en skruvmejsel.
 
 
Men den var borta när jag skulle öppna eleven paketet. Jag misstänkte att min mamma flyttat på den så jag inte skadar mig men hon förnekar brott.
 
 
Iallafall, tillbaka till eleven kalendern. 
 
 
Att eleven hade ett års uppehåll i kalenderskapande verkar ha gjort de gott.  
 
Själva kalendern är en stor necessär.  Bara det gjorde att jag ville köpa kalendern.  Men jag hade önskat att de gjort något form av handtag. Necessären är stor och otymplig. Men den lär komma till nytta i framtiden. 
 
 
Inuti är det 24 påsar. Tror jag.  Har inte räknat.  
 
 
Om jag får klaga så är påsarna en aning genomskinlig. En miss ifrån deras sida.  Men kalendern är en stor förbättring sedan fösta året de gjorde adventskalender. 
 
 
Då hade de en enorm kalendern med enorma luckor men produkter som man definitivt inte kan kalla enorma, snarare mini.
 
 
Adventskalendern de hade får två år sedan var bättre.  Den kom i en låda som man kunde återanvända till annat (jag använder den flitigt). Men den var sådär.  Så årets är perfekt. 
 
 
 

Kommentera här: