God mat gör en bra födelsedag

För första gången i den här bloggens historia så ska ni nu få läsa ett inlägg ifrån en 32 åring. Jag fyllde ju år igår och det kan ha varit min bästa födelsedag.
 
Vi börjar med första officiella bilden på mig som 32 åring. 
 
 
För ett tag sedan så frågade min mamma mig vad jag önskade i födelsedagspresent. Jo en klippning svarade jag.  Så ny ålder och nytt hår. Men jag tror inte ni borde vänja er vid att jag har 75 % av min egna hårfärg.
 
 
Sedan ville min bästa vän espresso house ge mig en gratis dryck och jag tänkte inte neka dem det.  Så för första gången så testade jag pumpalatte. Det vet sååå ggggoooo... nää . Den var okej.  Kommer troligen aldrig att köpa igen.  
 
 
 
Dagen innan så insåg jag att en bra födelsedag innebär blåbärsgröt.  Så kvällen innan när jag bakade tårta så kokade min snälla mamna gröt och lät bli att skratta och döma mig i mitt bakande.
 
 
Jag har bara en urusel bild på gröten. Jo jag skäms.
 
 
 
För någon vecka sedan så hade jag bestämt mig för att jag ville äta indiskmat på min födelsedagspresent.  Så dagen innan min födelsedag så frågade jag min syster "Komma hit och köpa indiskmat för att fira att någon fyller år?"
 
Det ville hon så hon  och barnen kom till mamma men hon ville ha tårta först.  Jag var för ideen. Btw. Min tårta var god. 
 
 
Jag har hört att det finns kvinnor (typ två) som bara sveper höger på killar som har bilder där de ler med tänderna. 
 
Men ska jag vara ärlig.. jag vet faktiskt inte hur man ler med tänder utan att se ut som en psykopat! Jag måste vara fel designad!
 
 
Sedan kom nästa syster och det blev äntligen indiskmat. Jag köpte dal fry (stark (tydligen) linsgryta), naanbröd och mango lassi (mango yoghurtdryck).
 
 
Det var såååå sjukt gott.  Iallafall maten. Allra godast var det att äta grytan på naanbrödet så nästa gång skippar jag nog riset.  Jag är ingen risperson.  
 
 
Här så trodde jag att min födelsedag var slut.  Men nejdå.  Catharina hade vägarna förbi (hon hade hämtat kanin) och gav mig blommor, choklad och reflex.  Kaninen behöll hon själv. 
 
 
Reflexer måste typ vara den bästa presenten.  Numera sitter den på Klaras koppel (dock inte som på bilden).
 
 
 
Jag tror att 32 kommer vara en riktigt bra ålder.  Inte som 34 men ändå helt fantastiskt. 

Kommentera här: