Indiskmat och bubbel

Nu skall vi prata om min fredag. 
 
 
Min sminkning blev sådär och jag tycker fortfarande att jag ser ut som en galning när jag ler med tänder.
 
 
Akviteten inför kvällen var vinkväll hos pepsis födelsehem, dvs hos Martina.  Vi skulle äta något lätt och tack och lov föreslog geniet Teresi indiskmat, vilket var det jag hade valt om jag hade fått välja. 
 
 
Jag erbjöd mig att ta omvägen förbi restaurangen och hämta. Det andra geniet Martina hade beställt maten. Det var lite utanför min komfortzon att hämta mat när jag inte hade någon aning om vad som hade beställts. Det enda jag visste var att det var 5 rätter och 6 naanbröd. Resten ville jag att det skulle bli en överraskning. 
 
 
Vad blev det för mat då? Jo bra fråga.  Kyckling tikka masala,  butter chicken och två sizzler rätter (kyckling och räkor). Tror jag iallafall. 
 
 
Av okänd anledning så avskyr jag att ta mat först men jag insåg sedan en fördel med det.  Jag kom ju först till matbordet och kunde i lugn och ro fota min mat utan att skämmas. 
 
 
Hur kan indiskmat vara så gott? Allt var verkligen fantastiskt.  Förutom möjligtvis räkan.
 
Godaste var sizzelrätten (kyckling) och minst god (men fortfarande fantastiskt) kom tikka masala kycklingen (som var den rätten jag hade önska).
 
Det sorgliga är att man blir mätt och det var jobbigt sen att borsta tänderna sen på kvällen, jag ville ju inte att smakerna i min mun skulle försvinna. 
 
 
Sedan blev det en hel del bubbel. 
 
 
Kvällen avslutades givetvis med toaletteselfie.
 
 
Jag vill ha indiskmat igen. Nu!!!

Kommentera här: