Tiggerskan och adventskalender

Att min mamma är världens finaste människa det visste jag redan. 
 
Men påmindes lite extra om det när hon helt plötsligt säger "jag ska gå och kolla om tiggerskan vill ha jackan". Mamma hade hittat en jacka i en garderob här hemma.  Den var fin och verkar varm.  Dock så var inte tiggerskan där just då så vi lämnade jackan på hennes plats. 
 
 
Eller vi och vi.  Mamma lämnade den där medan jag var inne i affären och hämtade paket men mer om det sen.  Jag har själv inte pratat med tiggerskan men hon ser trevlig ut och enligt mamma är hon även trevlig.  Hon har frågat mamma vad hon har på huvudet och hur mamma mår.  I somras när systersonen ville ha tuggummi ur automat  så fick han en peng av tiggerskan.  Så fint. 
 
 
 
 
Nu ska vi prata om eländet här i världen och om konsumtion. 
 
 
Jag brukar ha tusen olika adventskalendrar men i år har jag varit väldigt opepp och hade inte tänkt köpa någon.  Jag och mina systrar har bestämt att vi ska göra en till varandra.  
 
Men sedan fick jag höra att eleven skulle ha en adventskalender i år.  De brukar vara min favorit och då slog jag till.  Sedan såg jag att nivea hade en kalender så jag köpte den också.  Då råkade jag även köpa pukka tekalender också. 
 
 
Så de två sistnämnda hämtade jag idag. Men troligen kommer jag inte köpa några fler. 
 
1 Lisa:

skriven

Vilken underbar mamma du har ! :)
Söt kisse har du också <3

Ha en fin torsdagskväll :) Kram

Kommentera här: