Tratt och avsked vid tåget

Jag tog på Lucia tratten innan jag gick hem för att hon skulle ha på den i natt.  Men enligt uppgifter så tog mamma av den ganska snabbt igen.  
 
Lucia tyckte det det var svårt att slappna av.  Så vi får väl se hur det går med tratten i Frankrike. 
 
 
(Obs!! Det ska inte stå Frankrike. Det ska stå " i natt")(Men givetvis undrar jag hur det går med trattarna i Frankrike)(Så.. Jenny du är inte trög, det stod fel i det här inlägget. Mvh Sabina några dagar senare).
 
 
Nu till det jag egentligen ville blogga om.  Min dröm jag hade i natt. 
 
Ni vet i romantiska filmer när ena huvudpersonen skyndar sig till flygplatsen för att stoppa sin livskärlek ifrån att åka? Jag vet inte hur romantisk det är egentligen men typ det drömde jag.  Fast jag skyndade mig till tågstationen för att göra slut med en kille. 
 
Men först lite förhandsinfo.  Jag var tydligen i Göteborg några dagar och hade i uppdrag att välja mellan två killar.  Givetvis dök det upp en tredje kille, tydligen "the one". Jag tyckte mycket om mig och han tyckte att vi skulle ge vår relation en chans. Sedan gjorde jag något okänt när jag insåg att det inte var en bra idé att vara med den killen just nu.  Han var både gift och bodde en bit bort. 
 
Så jag tog första bästa spårvagn till stationen i hopp om att hinna möta honom en sista gång innan han tog tåget hem.  Även om jag skulle göra slut så var det ändå rätt romantisk.  Jag ville ha ett verkligt farväl.  
 
Men drömmen avslöjade aldrig om jag hann fram eller ej.

Kommentera här: