Ej badat i dammen och julmat

Dagen började med att jag vaknade för tidigt.  Jag somnade om och drömde att min syster hade fest (med blandade gäster) och jag var inte bjuden.  Så elakt. 
 
 
Efter att jag varit vaken ett tag så gick jag till mamma och väl där så fick vi besök av polisen. 
 
 
Han hade med kakor, ej munkar.
 
 
Rekommenderar dessa. Choklad, kex och bubbelchoklad. Såååå goda.
 
 
Sedan ville han gå ut.  Javisst sa jag.  Om vi kunde vara i trädgården med hundarna.  Det gick han med på.  En stund sedan ledsnade han och ville gå iväg. 
 
Jag har en gräns utanför trädgården där han får vara och ändå räknas som att leka i trädgården.  När han passerat den så vägrade han att vända. Så vi hamnade i en diskussion.  Jag blev övertalad men ville inte låta honom vinna på trots.  
 
Så vi kompromissa.  Han följde med mig tillbaka så vi kunde ta in hundarna, sedan kunde vi gå.  Jag vann striden men han vann kriget. 
 
 
 
Vi hamnade istället i gammelmormors trädgård. Dammen var väldigt intressant. 
 
Jag var rädd för att han skulle trilla i och han tyckte mest att jag var dum i huvudet som oroade mig. Men vi hade en trevlig stund. 
 
 
Sedan gick vi tillbaka till hans mormor och morfar. 
 
Jag hade lånat min mammas mobil och spelade backpacker. Tim hade åsikter om det.  Jag fick inte ha mormors mobil.  Jag fick min mobil och han tog "mormor". Sedan ändrade han sig, han kom väl på att min var roligare så jag fick "mormors" och han tog min.
 
Sedan sa han till mig att jag inte fick bråka nu. 
 
 
Det här inlägget känns lite rörigt eftersom jag och Tim har olika mormor. 
 
 
På kvällen gick jag till min mormor (Tims gammelmormor) och åt julmat.
 

Kommentera här: