Pluggar med Richard och kattvänskap.

Inatt så behövde jag kissa.  Men det kom knappt något.  Det kändes som kroppen hindrade blåsan att tömma sig. Sedan vaknade jag och var riktigt tacksam över att jag inte kissat på mig i sömnen.  Kroppen är magisk.
 
 
Efter att ha varit på toa på riktigt så var det dags att somna om.  Men storasyster katt ville kela. Strax efter det så vaknade jag av att det ilande känsla i ansiktet.  Numera har jag ett rött litet klomärke på näsan. Men det har jag ingen bra bild på så vi går  vidare till nästa punk på min lista. 
 
Strax innan lunch så hamnade jag hemma hos mormor och morfar.  Jag testade morfars glasögon.  Jag förväntade mig att inte se något men till min förvåning så såg jag riktigt bra i dem. Iallafall om jag hade stilla huvudet. 
 
Vad som är ännu konstigare är att jag var snygg i en äldre mans glasögon. 
 
 
 
Richard var också hos mormor och morfar. Han har distansundervisning denna vecka.  Lägligt under mitt besök så fick han i uppdrag att gå en promenad. 
 
Givetvis så vill jag hjälpa honom med hans studier. Speciellt eftersom det innebar bildbevis. Hunden Bella gömmer sig bakom mig. 
 
 
 
Sist på listan över bloggämnen idag är katten Zira och grannpojken. 
 
Han kom hem ifrån skolan och Zira följde honom hem.  Det såg definitivt ut som hon bodde där.  Pojken låste upp och gick in med något tror jag.  Sedan gick han ut och kelade med Zira en stund.  
 
När han var klar så sa han till henne att hon inte fick följa med in.  Hon stannade på trappan.  Då och då tittade han genom dörrfönstret och hon satt kvar.  Han gick ut en snabbis och klappade henne igen 
 
 
Så fint att hon ger honom en kompis 💙 
 
 

Kommentera här: