Glossybox- Augusti

Igår kom månadens glossybox.  Jag är sååå nöjd. 
 
 
1. The body shop - body butter. 
Generös storlek. Denna typ alla hålla sig återfuktad i 96 timmar (!!). Det känner jag mig skeptisk till. 
 
Ni vet vissa handkrämer? De känns som man får en hinna över huden.  Så är det även med denna.  Eftersom jag fick boxen igår så har jag inte haft på mig den i 96 timmar än, utan snarare  16 timmar. Jag känner mig nog lite återfuktad men minns inte hur jag brukar känna mig. 
 
Rolig produkt även om jag nog föredrar vanligt body butter. 
 
Babor - exfolierarande ansikte. 
Denna kändes väldigt mild samtidigt som jag tror att det hände något. 
 
Men det är en bra idé att läsa beskrivningen innan man testar. Den ska tydligen blandas lite med vatten, sedan ska man jobba upp ett skum.  
 
 
Elmis - ansiktskräm
Lyxigt och dyrt märkte. känns trevlig på huden.  Kommer glatt att använda upp. 
 
Grace & stella- fransserum
Enligt kortet så skulle det här vara en ögonskuggpalett ifrån ett annat märke.  Men jag sörjer inte att det blev fel produkt. 
 
Använder man den varje dag så ska fransarna bli längre och fylligare.  Men det tar 1-2 månader innan man kan se resultatat.
 
 
Det är en jätte rolig produkt att få och jag testar gärna. Men tveksam till om jag kommer använda den varje dag.  Sedan är jag också tvekam till hur vid den fungerar eller ej. 
 
Så jag är extremt glad över en produkt som jag är tvekam till. 
 
Lottie - rouge "haze"
Denna var jätte fin.
 
 
Ska vi ta en återkoppling till produkterna jag fick förra månaden?
 
Handspriten lade jag i handväskan, för att det kan vara bra att ha.  Nu använder jag inte handväska så ofta men jag har använt spriten en gång. 
 
Rengöringspadden har jag använt flitigt.  Varje gång jag tvättat ansiktet.  Jag har inte tvättat varje dag men 10-15 gånger skulle jag gissa. Ögonkrämen har jag använt varje gång jag smort in ansiktet.  Det är nog något mindre än antal gånger jag tvättat.  Jag gillar ögonkrämen men hade troligen inte köpt om den. 
 
 
Bronzer och highlighterpaletten har jag bara använt två gånger (sminkar mig sällan). Highlighterna är fortfarande hur fina som helst och jag hade lätt köpt dem om det inte vore för att jag fick dem l glossybox.  Bronzer, den är okej men kanske ingen jag kommer välja framför en liknande produkt.  Men jag står fast vid att bronzern är fin som ögonskugga. 
 
Jag hade alltså kunnat köpa paletten för highlighterna men hade jag velat ha en bronzer så hade jag inte köpt den. 
 
Misten har jag inte gett någon mer chans.  Känner inget behov av det just nu. 
 
 
 
Bilden ovan så har jag lekt med mobilens redigeringsprogram . Tar med originalbilden också. 
 
 
 

Kommentera här: