Ulricehamn och james Bond

Vi fortsätter väl!
 
 
Det blev torsdag. Jag, kusinen och morfar satte oss i bilen och rullade iväg mot hulu. Eller vad platsen nu heter. 
 
 
Morfar ville köpa fiskmat.  Jag köpte nästan en flytande anka.
 
Vill ha!!
 
 
Sedan bar det vidare mot Ulricehamn.  Vi ville ha mat men det var inte lätt att bestämma vad vi skulle äta. 
 
Jag var inte sugen på pizza och kusin är allergisk så typ allt asiatiskt går bort. 
 
Så det blev pizza. 
 
 
Pizzabagaren som jag aldrig hade träffat (förutom när jag beställde pizza av honom i våras) visste vart jag bodde för att jag är lik min mamma. 
 
Efter pizzan så köpte vi gelato.  Så fantastiskt gott. Jag köpte kanelbulle och citron smak. Den förstnämnda kan vara den godaste glassen jag någonsin smakat 
 
 
 
Mellan i torsdag och idag så har det inte hänt något spännande förutom idag. 
 
Jag var påväg hem ifrån staden och jag visste att morfars kusin vad hemma hos morfar.  Kusinen sköter bouppteckningen efter morfar. 
 
 
Det känns jätte konstigt att min gamla morfar har en kusin.  Jag såg fram emot att studera honom.  Tills mamma skickade ett meddelande och ville att jag skulle komma hem och gå ut med hundarna. 
 
 
Jag fick förbi morfars hus, skyndade mig hem, helt i onödan, min styvfar hade precis kommit hem.  Jag tog hundarna ifrån honom och skyndade mot morfars hus. 
 
När jag nästan var framme så ser jag en äldre man med ganska långt vitt hår gå mot bilen!
 
 
Så fräckt av morfars kusin att åka precis när jag oanmält kommit på besök.  Jaja, jag fick iallafall se honom på avstånd.  Så jag är rätt nöjd. 
 
Sedan hade jag en trevlig stund hos morfar.  Jag testade att spela kusinens James Bond tv-spel. Jag var rätt duktig för att vara urusel på det. Men efter att jag blivit brutalt mördad så ledsnade jag. 
 
 

Kommentera här: